ANGELCARE - Koš na pleny Dress Up + 1 kazeta + náhradní kazety 3 ks

ANGELCARE - Koš na pleny Dress Up + 1 kazeta + náhradní kazety 3 ks

ANGELCARE - Koš na pleny Dress Up + 1 kazeta + náhradní kazety 3 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 215 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ANGELCARE - Koš na pleny Dress Up + 1 kazeta + náhradní kazety 3 ks - popis produktu

Bez bakterií, bez zápachu!Představujeme Angelcare Dress Up! Oblékací model Angelcare koše – systémů likvidace plenek – 100% bez zápachový.Použité pleny jsou uzavřeny v mnohavrstvé speciální fólii z instalované kazety uvnitř koše. Fólie v kazetách je ze 7 vrstev s kyslíkovou barierou mezi vrstvami. Nepropustí žádné nepříjemné zápachy a bakterie. Plenky zmizí a všechny pachy s nimi. Protože i zápach může být nebezpečný. Koš pojme cca 38 plen (celá kazeta pak +/- 180 plenek).KAZETA pro koše na pleny AngelcareKazeta obsahuje fólii – „nekonečný“ pytel – pro použité pleny. Kazeta Angelcare je pro všechny koše Angelcare a všechny velikosti plenek jednotná, odpadají starosti s hlídáním velikostí apod.7-mi vrstvá stěna fólie s kyslíkovou barierou nepropustí molekuly zápachu, ani bakterie – technologie OdourSeal – pobyt v prostoru s košem je tak příjemný pro všechny!Set obsahuje:- Koš na pleny Dress UP + 1 kazeta- Náhradní kazety 3 ks

Produkt ANGELCARE - Koš na pleny Dress Up + 1 kazeta + náhradní kazety 3 ks patří do skupiny produktů Koše na pleny, patří značce Angelcare, naleznete jej v e-shopu Market-24.cz.

ANGELCARE - Koš na pleny Dress Up + 1 kazeta + náhradní kazety 3 ks - parametry produktu

ANGELCARE - Koš na pleny Dress Up + 1 kazeta + náhradní kazety 3 ks - historie ceny a dostupnosti

ANGELCARE - Koš na pleny Dress Up + 1 kazeta + náhradní kazety 3 ks - další zajímavé produkty

ANGELCARE - Koš na pleny Dress Up + 1 kazeta + náhradní kazety 3 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?