Amix Performance Series MIX Magne Shot Forte 375mg 20x60ml

Amix Performance Series MIX Magne Shot Forte 375mg 20x60ml

Amix Performance Series MIX Magne Shot Forte 375mg 20x60ml

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Amix Performance Series MIX Magne Shot Forte 375mg 20x60ml - popis produktu

Magne Shot Forte 375mg 60ml

je doplněk stravy s obsahem hořčíku v tekuté formě v kombinaci s vitamínem B6.

SLOŽENÍ:

obsahuje: čištěná voda, citrát hořečnatý, bisglycinát hořčíku, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, konzervační látky: sorban draselný a benzoan sodný; aroma (pouze pro příchutě mango a krvavý pomeranč), barvivo: beta karoten (pouze pro příchuť mango); sladidlo: sukralóza, pyridoxin hydrochlorid (vit.B6).

DÁVKOVÁNÍ:

Základní denní dávka je 1 ampule (60 ml). Vypijte během nebo po fyzické námaze. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Může obsahovat sedimenty. Před konzumací protřepat!

Upozornění:

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Konzumaci tohoto doplňku stravy byste měli konzultovat se svým ošetřujícím lékařem.

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Tento produkt se nachází v kategorii Doplňky stravy od značky Amix Performance Series, v barvě vícebarevná, naleznete ho u prodejce Sport365.cz.

Produkt Amix Performance Series MIX Magne Shot Forte 375mg 20x60ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Sportovní výživa, patří značce Amix Performance Series, barevná varianta je vícebarevná, naleznete ho u prodejce Sport365.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sportovní doplňky, patří značce Amix Performance Series, barevná varianta je vícebarevná, naleznete ho u prodejce Sport365.cz.

Amix Performance Series MIX Magne Shot Forte 375mg 20x60ml - parametry produktu

Amix Performance Series MIX Magne Shot Forte 375mg 20x60ml - historie ceny a dostupnosti

Amix Performance Series MIX Magne Shot Forte 375mg 20x60ml - další zajímavé produkty

Amix Performance Series MIX Magne Shot Forte 375mg 20x60ml - jak nakoupit nejvýhodnější?