AlzaPower Wireless MFi Watch charger 120 USB-A černá + Datový kabel Core USB-A (M) to USB-A (F) 2.0, #4692491

AlzaPower Wireless MFi Watch charger 120 USB-A černá + Datový kabel Core USB-A (M) to USB-A (F) 2.0, #4692491

AlzaPower Wireless MFi Watch charger 120 USB-A černá + Datový kabel Core USB-A (M) to USB-A (F) 2.0, #4692491

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 649 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AlzaPower Wireless MFi Watch charger 120 USB-A černá + Datový kabel Core USB-A (M) to USB-A (F) 2.0, - popis produktu

Nabíječka na hodinky AlzaPower Wireless MFi Watch charger 120 USB-A černá + Datový kabel Core USB-A (M) to USB-A (F) 2.0,: Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Certifikovaná nabíječka pro Apple Watch s kabelem AlzaPower Wireless Watch Charger 120 představuje skvělý způsob, jak nabíjet vaše Apple Watch v kanceláři, doma i na cestách. Tato nabíječka s výkonem 2,5 W je kompatibilní se všemi modely Apple Watch, které nabije z 0 na 100 % za pouhé 2,5 hodiny. AlzaPower Wireless Watch Charger 120 se pyšní oficiální certifikací MFi, která zajišťuje 100% kompatibilitu s vašimi hodinkami. ?Pro lepší flexibilitu při zapojování do počítače, notebooku nebo powerbanky je součástí balení datový a nabíjecí kabel z USB-A (M) na USB-A (F) o délce 0,5 metru. Pokud se rozhodnete nabíječku zapojit napřímo, jistě oceníte, že je tak malá, že ve většině případů neblokuje přístup k ostatním portům.   Výkon 2,5 W Certifikace MFi 100 % kompatibilita s Apple Watch FOD Funkce detekce cizích kovových předmětů Délka kabelu 0,5 metru AlzaPower Wireless Watch Charger 120  – nabíječka promyšlená do každého detailu Bezdrátová nabíječka AlzaPower Wireless Watch Charger 120 zaujme i praktickými vychytávkami jako např. protiskluzovým silikonem na spodní části, poutkem umožňujícím uchycení nabíječky na klíče nebo krytem, který chrání USB konektor před prachem či poškozením. Nechybí ani funkce FOD pro detekci cizích kovových předmětů mezi nabíječkou a Apple Watch. Včetně odolného prodlužovacího USB kabelu AlzaPower Součástí je kabel AlzaPower Core USB-A (M) to USB-A (F) 2.0 s koncovkami z odolného tvrzeného plastu, flexibilním PVC opletem či poniklovanými konektory s pozlacenými piny pro maximální efektivitu přenosu signálu. Kromě toho přenáší data rychlostí až 480 Mbps. Podporuje také nabíjení proudem až 3 A a standardy rychlonabíjení Qualcomm QuickCharge či FastCharge. Kabely AlzaPower jsou téměř nezničitelné Garantujeme vám, že tento prodlužovací kabel vydrží až 8 000 ohybů v kritickém místě přímo za konektorem, kde konkurenční kabely velmi často selhávají. V tomto ohledu AlzaPower Core USB-A (M) to USB-A (F) 2.0 těžko hledá soupeře na trhu. Samotné konektory jsou testovány na 3 000 použití a kabel až na 10 000 ohybů pod úhlem 180°. Vodiče kabelu jsou vyrobené z prvotřídní pocínované mědi specifikace 30AWG (American Wire Gauge), které chrání kvalitní izolace z PVC pro maximální ohebnost i odolnost. Samozřejmostí je kvalitní stínění.

Produkt AlzaPower Wireless MFi Watch charger 120 USB-A černá + Datový kabel Core USB-A (M) to USB-A (F) 2.0, #4692491 patří do skupiny produktů USB kabely od značky AlzaPower.

Tento produkt se nachází v kategorii USB nabíječky od značky AlzaPower.

Produkt AlzaPower Wireless MFi Watch charger 120 USB-A černá + Datový kabel Core USB-A (M) to USB-A (F) 2.0, #4692491 lze nalézt mezi produkty ve skupině Power banky, je v nabídce značky AlzaPower.

AlzaPower Wireless MFi Watch charger 120 USB-A černá + Datový kabel Core USB-A (M) to USB-A (F) 2.0, - parametry produktu

AlzaPower Wireless MFi Watch charger 120 USB-A černá + Datový kabel Core USB-A (M) to USB-A (F) 2.0, - historie ceny a dostupnosti

AlzaPower Wireless MFi Watch charger 120 USB-A černá + Datový kabel Core USB-A (M) to USB-A (F) 2.0, - další zajímavé produkty

AlzaPower Wireless MFi Watch charger 120 USB-A černá + Datový kabel Core USB-A (M) to USB-A (F) 2.0, - jak nakoupit nejvýhodnější?