AlzaPower Super Alkaline LR03 (AAA) 5 x 4ks v eko-boxu #5836670

AlzaPower Super Alkaline LR03 (AAA) 5 x 4ks v eko-boxu #5836670

AlzaPower Super Alkaline LR03 (AAA) 5 x 4ks v eko-boxu #5836670

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 219 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AlzaPower Super Alkaline LR03 (AAA) 5 x 4ks v eko-boxu - popis produktu

Jednorázová baterie AlzaPower Super Alkaline LR03 (AAA) 5 x 4ks v eko-boxu:Výběr značkyAlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCaféAAAčka mezi bateriemiPředstavujeme vám mimořádně kvalitní AAA baterie pro každodenní použití doslova za pár korun. Zapomeňte na nekvalitní mikrotužkové baterky ze supermarketů, jakmile zkusíte AlzaPower Super Alkaline, jiné už nikdy nekoupíte. Celkem 20 mikrotužkových baterií v eko balení využijete pro jakékoliv zařízení – od klávesnic, přes myši až po nástěnné hodiny a fotoaparáty či dálková ovládání.Kapacita1 100 mAh Typ bateriíAAA (LR03) Napětí1,5 VŠťáva jim nedojde na Sibiři ani na SahařeKonstrukce a složení AAA baterií AlzaPower Super Alkaline umožňuje jejich bezproblémový provoz v teplotách od -20 do 60 °C. Jistě také oceníte prodlouženou životnost baterií, která dosahuje až 7 let.Go green with AlzaJsme šetrní k životnímu prostředí, a proto naše produkty dodáváme v recyklovatelném frustration-free balení. Buďte green s AlzaPower.Detailní specifikace jednorázových baterií AlzaPower Super Alkaline LR03 (AAA) 5× 4 ksCelkem 20 mikrotužkových (AAA) baterií v baleníProdloužená životnost až 7 letNominální napětí: 1,5 VKapacita: 1 100 mAhPrůměrná hmotnost: 11 g ± 1 gProvozní teplota: -20–60 °CSkladovací teplota: 0–40 °CVše je zabaleno v ekologickém 100% recyklovatelném balení z papíru bez dalších plastůObjevte řadu baterií AlzaPower AlkalineU nás si vybere úplně každý. Produktová řada baterií AlzaPower Alkaline zahrnuje několik typů alkalických baterií. Pokud potřebujete baterky do obyčejného ovladače nebo hodin, sáhněte po cenově nejvýhodnějších bateriích Super Alkaline. V případě, že preferujete ideální poměr kvality a ceny, tak jsou tu pro vás baterie AlzaPower Super Plus Alkaline. A pro velmi náročné uživatele, kteří požadují jen to nejlepší, vyrábíme v Německu baterie s označením Ultra Alkaline.Rodina produktů AlzaPowerProdukty AlzaPower jsme navrhovali tak, aby splňovaly nejvyšší standardy. I díky tomu můžeme garantovat špičkovou kvalitu každého jednotlivého produktu a poskytnout nadstandardní služby. Proto vám v případě závady u většiny našich produktů nabízíme okamžitou výměnu za nový kus, a to na všech pobočkách.Přidat kolotočVložte ID skupiny produktůPro zrušení existujícího kolotoče stačí kliknout na tlačítko Přidat produkt bez hodnoty!Přidat kolotoč

Tento produkt se nachází v kategorii Baterie AAA, je v nabídce značky AlzaPower, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt AlzaPower Super Alkaline LR03 (AAA) 5 x 4ks v eko-boxu #5836670 lze nalézt mezi produkty ve skupině Jednorázové baterie, je v nabídce značky AlzaPower, v nabídce prodejce Alza.cz.

AlzaPower Super Alkaline LR03 (AAA) 5 x 4ks v eko-boxu - parametry produktu

AlzaPower Super Alkaline LR03 (AAA) 5 x 4ks v eko-boxu - historie ceny a dostupnosti

AlzaPower Super Alkaline LR03 (AAA) 5 x 4ks v eko-boxu - další zajímavé produkty

AlzaPower Super Alkaline LR03 (AAA) 5 x 4ks v eko-boxu - jak nakoupit nejvýhodnější?