Alveus Granitový dřez ROCK 30 Barva: Béžová

Alveus Granitový dřez ROCK 30 Barva: Béžová

Alveus Granitový dřez ROCK 30 Barva: Béžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 400 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alveus Granitový dřez ROCK 30 Barva: Béžová - popis produktu

Granitový dřez ROCK 30

Originální granitalový dřez R OCK 30 je kvalitní dřez vyráběný známou značkou. Dřez je vyráběn z vysoce kvalitního a hygienického materiálu se snadnou údržbou. Nečistoty se na něm nezadržují, což předurčuje dřez pro perfektní, uhlazený, metalický vzhled a nepřekonatelnou kvalitu ve více barevných variantách, se kterým budete jistě spokojeni. Dřez je určen k aplikaci na pracovní desku o velikosti skříňky 450 mm. Tento jednodřez Vám mimo jiné nabízí i dostatečnou odkapávací plochu pro Vaše nádobí. Je dodáván spolu se sifonem s excentrickým otevíráním pro ještě větší komfort a odbočkou na myčku na nádobí. ROCK 30 je díky svým rozměrům 595 x 475 mm vhodný do každé domácnosti. Vanička dřezu disponuje rozměry 320 x 400 x 160 mm. Nabízíme Vám širokou škálu barevných provedení, ze kterých si jistě vyberete to pravé! Zvýšená pevnost materiálu a jeho správná údržba je zárukou velmi dlouhé životnosti dřezu. Díky extra odolnému a barevně stálému materiálu Granital a Granital Plus vám tedy zaručujeme nejlepší kvalitu za nejnižší cenu.

Celkový rozměr (ŠxH) : 595 x 475 mm Vanička (ŠxHxV) : 320 x 400x 160 mm Minimální vnitřní rozměr skříňky: 45 cm

V ceně dřezu je :

  • sifon komplet = odtoková armatura + zápachový uzávěr s odbočkou pro myčku nádobí
  • otočný sítkový excentrický 3 1/2' ventil s přepadem
  • 2 vyvrtané otvory pro baterii a otočný ventil
  • úchytky

Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti.

Tento produkt se nachází v kategorii Kuchyňské linky, patří pod značku Alveus, barevná verze je béžová, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt Alveus Granitový dřez ROCK 30 Barva: Béžová lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřezy granitové, patří pod značku Alveus, barevná verze je béžová, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kuchyňské dřezy, vyrábí jej značka Alveus, v barvě béžová, naleznete jej v e-shopu Mujnabytek.cz.

Alveus Granitový dřez ROCK 30 Barva: Béžová - parametry produktu

Alveus Granitový dřez ROCK 30 Barva: Béžová - historie ceny a dostupnosti

Alveus Granitový dřez ROCK 30 Barva: Béžová - další zajímavé produkty

Alveus Granitový dřez ROCK 30 Barva: Béžová - jak nakoupit nejvýhodnější?