Alum vibrační růžový #5012389

Alum vibrační růžový #5012389

Alum vibrační růžový #5012389

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 529 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alum vibrační růžový - popis produktu

Elektrický zubní kartáček Alum vibrační růžový:Perfektní výsledek v péči o dětské zoubky přináší sonický dětský elektrický kartáček Alum. Obsluhovat tento kartáček je naprosto jednoduché a také zábavné, a navíc krásně padne do ruky. Díky rychlosti 24000 pohybů za minutu odstraní všechny nečistoty i plak a odměnou bude viditelně bělejší úsměv. Profesionální hlava s jemnými vlákny detailně vyčistí obtížně přístupné prostory mezi zuby šetrněji než manuální kartáček. Elektrický zubní kartáček pro děti Alum má 3 režimy péče o zuby. Dětský elektrický kartáček je vybaven časovačem, který pohlídá doporučenou dobu čištění. Zásadní vlastnosti dětského elektrického zubního kartáčku Alum vibrační růžový Sonický dětský elektrický kartáček Alum zajistí profesionální zubní hygienu Jemná kartáčková vlákna si snadno poradí i s mezizubním prostorem Vodotěsná rukojeť s protiskluzovou úpravou Elektrický zubní kartáček pro děti Alum disponuje 3 čisticími režimy Praktický časovač, který vždy uhlídá optimální dobu čištění Dětský elektrický kartáček Alum obdržíte spolu s jednou hlavicí Počet nabíjecích rukojetí v balení: 1

Produkt Alum vibrační růžový #5012389 lze nalézt mezi produkty ve skupině Zubní kartáčky, patří pod značku Alum, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Elektrické zubní kartáčky, patří značce Alum, v nabídce prodejce Alza.cz.

Alum vibrační růžový - parametry produktu

Alum vibrační růžový - historie ceny a dostupnosti

Alum vibrační růžový - další zajímavé produkty

Alum vibrační růžový - jak nakoupit nejvýhodnější?