ALPINE PRO BILONE Outdoorová obuv s antibakteriální stélkou #176429

ALPINE PRO BILONE Outdoorová obuv s antibakteriální stélkou #176429

ALPINE PRO BILONE Outdoorová obuv s antibakteriální stélkou #176429

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 533 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ALPINE PRO BILONE Outdoorová obuv s antibakteriální stélkou - popis produktu

Trekové boty ALPINE PRO BILONE Outdoorová obuv s antibakteriální stélkou:ALPINE PRO BILONEOutdoorové boty ALPINE PRO BILONE vynikají svým multifunkčním využitím. Ať již vyrazíte na túru, procházku do přírody či do města, vašim chodidlům poskytnou skvělé pohodlí. Nezklamou vás přitom při chůzi ani v náročnějším terénu.  ALPINE PRO BILONE jsou odolné proti vlhkostiSvršek bot ALPINE PRO BILONE je vyrobený ze syntetického materiálu a textilie, které vynikají svojí prodyšností. Na rubní straně materiálu jsou opatřené zátěrem, který zvyšuje odolnost proti průniku vlhkosti.Boty ALPINE PRO znamenitě tlumí nárazy při chůziMezipodešev EVA znamenitě tlumí nárazy a otřesy při každém kroku a umožňuje perfektní stabilitu. Boty ALPINE PRO BILONE jsou vybavené také antibakteriální stélkou PEP, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je dokonale přizpůsobený chodidlu.Boty ALPINE PRO BILONE udržují nohu ve správné poziciBoty ALPINE PRO BILONE disponují pryžovou podrážkou, která je nejen vysoce odolná, ale zajistí také skvělou přilnavost a trakci na každém povrchu. Patní část bot je vyztužená pomocí systému Heel support. Ten pomáhá udržet nohu ve správné pozici při každém pohybu a všech aktivitách. ALPINE PRO BILONE jsou ideální na túry i do městaNohy poté zafixujete v botách pomocí zavazování na tkaničky. Boty ALPINE PRO BILONE nabízí chodidlům skutečně dokonalý komfort, a to při chůzi v lehkém terénu i při výšlapech v přírodě. Klíčové vlastnosti outdoorových bot ALPINE PRO BILONEOutdoorové boty vhodné pro ženy i mužeSvršek vyrobený ze syntetického a textilního materiáluZátěr zvyšuje odolnost proti průniku vlhkostiMezipodešev EVA tlumící nárazyAntibakteriální stélka PEP omezuje množení bakterií a nepříjemných pachůOdolná pryžová podrážka se skvělou přilnavostí a trakcíHeel support systém pomáhá udržet nohu ve správné poziciALPINE PRO BILONE se zavazováním na tkaničkyBarevné provedení: oranžovo-černo-modré

Tento produkt naleznete ve skupině Sportovní obuv od značky ALPINE PRO, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt ALPINE PRO BILONE Outdoorová obuv s antibakteriální stélkou #176429 patří do skupiny produktů Outdoorová obuv, je v nabídce značky ALPINE PRO v nabídce e-shopu Alza.cz.

ALPINE PRO BILONE Outdoorová obuv s antibakteriální stélkou - parametry produktu

ALPINE PRO BILONE Outdoorová obuv s antibakteriální stélkou - historie ceny a dostupnosti

ALPINE PRO BILONE Outdoorová obuv s antibakteriální stélkou - další zajímavé produkty

ALPINE PRO BILONE Outdoorová obuv s antibakteriální stélkou - jak nakoupit nejvýhodnější?