Alpina Tundra black

Alpina Tundra black

Alpina Tundra black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 290 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alpina Tundra black - popis produktu

Trekové boty Alpina Tundra black: Alpina Tundra Trekové boty Alpina Tundra jsou ideální na túry a výšlapy ve středně náročném terénu. Nabízí skvělé pohodlí i stabilitu. Chodidla navíc udrží v suchu za všech podmínek. Alpina Tundra udrží chodidla v suchuSvrchní část bot Alpina Tundra je vyrobená z vysoce kvalitní kůže. Membrána Alpitex chrání boty před vodou, udrží je prodyšné a vaše chodidla v suchu. Trekové boty Alpina Tundra nabízí oporu kotníkuBoty Alpina Tundra jsou v přední části jsou doplněné o gumovou špičku, která chrání vaše prsty. Nabízí oporu v oblasti kotníku a textilní podšívku, která přispívá k pohodlnému nošení. Alpina Tundra nepřekvapí žádný terénPodešev Vibram vyniká perfektní pevností a postará se o stabilní a jistý krok, neboť poskytuje ideální trakci a přilnavost. V botách Alpina Tundra vás tak nepřekvapí žádný terén.  Boty Alpina Tundra jsou ideální na túryNohy v botách zafixujete pomocí tkaniček. Trekové boty Alpina Tundra jsou skvělou volbou na procházky a túry v přírodě. Klíčové vlastnosti trekových bot Alpina TundraTrekové boty vhodné do středně náročného terénuSvrchní část vyrobená z kůžeMembrána Alpitex chrání boty před vodou a udrží chodidla v suchuPodešev Vibram se postará o stabilní a jistý krokAlpina Tundra se zavazují pomocí tkaničekNabízí oporu v oblasti kotníkuBarevné provedení: černé

Produkt Alpina Tundra black lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské boty, vyrábí jej značka Alpina, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámská obuv, vyrábí jej značka Alpina, v nabídce prodejce Alza.cz.

Alpina Tundra black - parametry produktu

Alpina Tundra black - historie ceny a dostupnosti

Alpina Tundra black - další zajímavé produkty

Alpina Tundra black - jak nakoupit nejvýhodnější?