Alpina Sport Touring JRG

Alpina Sport Touring JRG

Alpina Sport Touring JRG

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alpina Sport Touring JRG - popis produktu

Boty na běžky Alpina Sport Touring JRG:Patří k vám a zimnímu období dlouhá bílá běžecká stopa? Potom svou výstroj můžete doplnit o boty na běžky Alpina Sport Touring JRG. Tento typ přijde vhod každému, kdo se řadí mezi rekreační běžkaře. Designem a provedením jsou doporučeny nejmenším běžkařům. Boty na běžky Alpina mají nižší střih a jsou celkově měkčí, jsou určeny pro klasický styl jízdy. Pohodlně je obujete s chodidlem o velikosti 203 mm Při nazutí musíte počítat s tvrdostí soft. Kilometry zimní přírodou v nich budete zdolávat v dokonalém pohodlí. Stěžejní vlastnosti bot na běžky Alpina Sport Touring JRG Boty na běžky Alpina Sport Touring JRG jsou ideální pro rekreační lyžaře Svým provedením budou ideálním kusem pro dětské bruslaře Pro nohu o délce 203 mm Nižší boty s tuhou patou pro klasický styl Tvrdost: soft Typ vázání: NNN / Prolink Model vznikl pro sezónu 2020/2021

Produkt Alpina Sport Touring JRG lze nalézt mezi produkty ve skupině Zimní boty, je v nabídce značky Alpina, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Alpina Sport Touring JRG - parametry produktu

KategorieZimní boty
ZnačkaAlpina
E-shopAlza.cz

Alpina Sport Touring JRG - historie ceny a dostupnosti

Alpina Sport Touring JRG - další zajímavé produkty

Alpina Sport Touring JRG - jak nakoupit nejvýhodnější?