ALPA LUNA Bylinná kopřivová vlasová voda 120 ml

ALPA LUNA Bylinná kopřivová vlasová voda 120 ml

ALPA LUNA Bylinná kopřivová vlasová voda 120 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 39 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ALPA LUNA Bylinná kopřivová vlasová voda 120 ml - popis produktu

Vlasové tonikum ALPA LUNA Bylinná kopřivová vlasová voda 120 ml: Trápí vás vypadávání vlasů? Nebo hledáte jen přípravek, kterým můžete preventivně pečovat o pokožku hlavy a vlasy? Tak to vás jistě bezoplachové sérum ALPA LUNA nezklame. Složení séra je obohaceno o extrakt z kopřivy, která je bohatá na vitamíny, minerály, chlorofyl a kyseliny. Tím přispívá k regeneraci pokožky, vlasových folikul a vlasů samotných. Zpomaluje vypadávání vlasů a působí preventivně proti jejich ztrátě. Tonikum ALPA LUNA se velice snadno používá, stačí ho nanést na pokožku hlavy a jemně masírovat po dobu cca 3 minut.  Klíčové vlastnosti bylinné vlasové vody ALPA LUNA - kopřiva 120 ml Bezoplachová péče proti vypadávání vlasů ALPA LUNASložení séra je obohaceno o extrakt z kopřivyObsahuje vitamíny, minerály, chlorofyl a kyselinyPřispívá k regeneraci pokožky, vlasových folikul a vlasů samotnýchZpomaluje vypadávání vlasů a působí preventivně proti jejich ztrátěTonikum ALPA LUNA se velice snadno používáPoužití: Naneste na vlhkou nebo suchou pokožku. Masáž se provádí po dobu asi 3 minut. Neoplachujte.

Tento produkt naleznete ve skupině Péče o vlasy, patří značce ALPA, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt ALPA LUNA Bylinná kopřivová vlasová voda 120 ml patří do skupiny produktů Vlasová výživa, patří pod značku ALPA, v nabídce prodejce Alza.cz.

ALPA LUNA Bylinná kopřivová vlasová voda 120 ml - parametry produktu

ALPA LUNA Bylinná kopřivová vlasová voda 120 ml - historie ceny a dostupnosti

ALPA LUNA Bylinná kopřivová vlasová voda 120 ml - další zajímavé produkty

ALPA LUNA Bylinná kopřivová vlasová voda 120 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?