Album pohádek

Album pohádek "Supraphon dětem" 20. (O lékaři Hanouskovi, který vyléčil slunce, Rozum a Štěstí..)

Album pohádek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 69 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Album pohádek "Supraphon dětem" 20. (O lékaři Hanouskovi, který vyléčil slunce, Rozum a Štěstí..) - popis produktu

Audiokniha MP3 Album pohádek 'Supraphon dětem' 20. (O lékaři Hanouskovi, který vyléčil slunce, Rozum a Štěstí..):Z naší původně zamýšlené miniserie Album pohádek Supraphon dětem se časem stala docela početná řada titulů se známými i méně známými pohádkami z archivu Supraphonu. Tento již 20. díl představuje svým malým i velkým posluchačům pohádky poprvé digitalizované, jež byly schovány v kdysi Supraphonem vydávaných titulech školních řad (O lékaři Hanouskovi, který vyléčil slunce a O nastydlé trumpetě), pokračuje pohádkami Jana Wericha v interpretaci Stelly Zázvorkové (Chlap, děd, vnuk, pes a hrob, Rozum a Štěstí) a titul uzavírá roztomilá pohádka O kocourkovi, který uměl mluvit z vyprávění Josefa Lady o Kocourovi Mikešovi v podání nedávno zesnulé herečky Nadi Gajerové.

Album pohádek "Supraphon dětem" 20. (O lékaři Hanouskovi, který vyléčil slunce, Rozum a Štěstí..) - parametry produktu

KategorieAudioknihy

Album pohádek "Supraphon dětem" 20. (O lékaři Hanouskovi, který vyléčil slunce, Rozum a Štěstí..) - historie ceny a dostupnosti

Album pohádek "Supraphon dětem" 20. (O lékaři Hanouskovi, který vyléčil slunce, Rozum a Štěstí..) - další zajímavé produkty

Album pohádek "Supraphon dětem" 20. (O lékaři Hanouskovi, který vyléčil slunce, Rozum a Štěstí..) - jak nakoupit nejvýhodnější?