Akční jóga set - podložka na jógu + blok + taška

Akční jóga set - podložka na jógu + blok + taška

Akční jóga set - podložka na jógu + blok + taška

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 759 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Akční jóga set - podložka na jógu + blok + taška - popis produktu

Akční set základních jóga pomůcek za zvýhodněnou cenu.Podložka na cvičení MASTER Yoga s korkovým povrchem je jednoduchým, ale velmi efektivním doplňkem nejen pro aerobic a jógu, ale i pro ostatní druhy cvičení. Podložka spojuje hned několik důležitých vlastností, díky kterým se stala vyhledávaným doplňkem zpříjemňující cvičení. Technická data: měkký protiskluzový povrch odolný proti vlhkosti a potu vrchní strana s korkovým povrchem vhodná do gymnastických sálů a posiloven perfektní tlumení nárazů a hluku výborné tepelně izolační vlastnosti materiál: PVC - zdravotně nezávadný rozměry: 183 x 61 cm tloušťka podložky: 4 mm Korková jóga kostka MASTER Yoga Block je praktická pomůcka pro cvičení jógy. Používá se především pro protahování horních a dolních končetin a zad, pomáhá dosáhnout obtížnějších poloh. Kostka je vyrobena z příjemného korkového materiálu, je pevná a zároveň hřejivá na dotek. Technická data: pevná cvičební pomůcka materiál: korek příjemný povrch rozměry: 23 x 15 x 7,5 cm hmotnost 0,70 kg Taška na jógamatku MASTER Yoga Bag je skvělým doplňkem ke všem podložkám na jógu a cvičení. Elegenatní provedení s popruhem přes rameno umožní nosit podložku ve smotaném stavu. Taška je vyrobena z příjemného a odolného materiálu, kromě hlavní kapsy na smotanou podložku (karimatku) nabídne také vnitřní kapsičku na drobnosti jištěnou zipem. Technická data: taška pro podložku na cvičení popruh přes rameno, vnitřní kapsička na drobnosti perfektní pro přenášení jógamatek, podložek na cvičení a karimatek kaspa na karimatku, menší kapsa a kapsička na drobnosti se zipem materiál: bavlna rozměry: 90 x 15 cm (výška x průměr) šířka popruhu: 5 cm

Produkt Akční jóga set - podložka na jógu + blok + taška lze nalézt mezi produkty ve skupině Podložky na cvičení, patří pod značku MASTER, naleznete jej v e-shopu Mastersport.cz.

Akční jóga set - podložka na jógu + blok + taška - parametry produktu

Hmotnost0.8 kg
KategorieTašky, Podložky, Podložky na cvičení
ZnačkaMASTER
E-shopMastersport.cz

Akční jóga set - podložka na jógu + blok + taška - historie ceny a dostupnosti

Akční jóga set - podložka na jógu + blok + taška - další zajímavé produkty

Akční jóga set - podložka na jógu + blok + taška - jak nakoupit nejvýhodnější?