AIRCAL Čerpadlo tepelné k bazénu CRYSTAL 150

AIRCAL Čerpadlo tepelné k bazénu CRYSTAL 150

AIRCAL Čerpadlo tepelné k bazénu CRYSTAL 150

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 29 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AIRCAL Čerpadlo tepelné k bazénu CRYSTAL 150 - popis produktu

Tepelné čerpadlo k bazénu AIRCAL Čerpadlo tepelné k bazénu CRYSTAL 150:Bazénové čerpadlo Aircal Crystal 150Milujete plavání, ale bazén je na vás poslední dobou moc studený? Máme pro vás řešení. Invertorové tepelné čerpadlo pro bazény od 50 do 70 m3 v jednoduchém bílém designu vám vodu ohřeje a zároveň se nenápadně ztratí v prostoru. Bazénové čerpadlo Aircal Crystal 150 spotřebuje méně elektrické energie oproti běžným tepelným čerpadlům bez invertoru, proto se nemusíte bát negativního dopadu na životní prostředí a vaši peněženku. Přes mobilní telefon jednoduše zjistíte aktuální teplotu vody a čerpadlo vypnete nebo zapnete - díky zabudovanému WiFi modulu. Samozřejmostí je intuitivní ruční ovládání přímo na LCD displeji čerpadla Aircal Crystal 150.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Klíčové vlastnosti bazénového čerpadla Aircal Crystal 150Invertorové tepelné čerpadlo pro bazény od 50 do 70 m3 v jednoduchém designuAircal Crystal 150 s titanovým výměníkemKompresor MITSUBISHI DCBazénové čerpadlo Aircal Crystal 150 spotřebuje méně elektrické energie oproti běžným tepelným čerpadlům bez invertoruIntuitivní řídící jednotka s LCD displejemMimořádně tichý chod bazénového čerpadla Aircal Crystal 150Zabudovaná Wi-fi pro ovládání z chytrého telefonuProvozní teplota od -10 do 43 °C pro prodloužení vaší plavecké sezónyRozsah teploty chlazení: 8 - 28 °CRozsah teploty nahřívání: 15 - 40 °CStupeň krytí: IPX4Doporučený průtok vody: 5,3 m3/hPříkon: 4 kWChladivo R32V balení naleznete mimo bazénového čerpadla také 4 silentbloky, odtokovou hadičku a dva sety připojovacích šroubů pro PVC trubkySnadné připojení čerpadlaZa pomoci připojovacích šroubů pro PVC trubky pohodlně zapojíte bazénové čerpadlo Aircal Crystal 150 a začnete si užívat jeho výhod ve vaší domácnosti. Intuitivní ovládání zvládne opravdu každý a s využitím vestavěného WiFi modulu to lze i na dálku přes mobilní telefon.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Produkt AIRCAL Čerpadlo tepelné k bazénu CRYSTAL 150 patří do skupiny produktů Tepelná čerpadla, vyrábí jej značka Aircal, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

AIRCAL Čerpadlo tepelné k bazénu CRYSTAL 150 - parametry produktu

AIRCAL Čerpadlo tepelné k bazénu CRYSTAL 150 - historie ceny a dostupnosti

AIRCAL Čerpadlo tepelné k bazénu CRYSTAL 150 - související články v blogu

Jak ušetřit elektřinu?

Spotřeba elektřiny představuje významnou nákladovou položku v rodinném rozpočtu.

AIRCAL Čerpadlo tepelné k bazénu CRYSTAL 150 - další zajímavé produkty

AIRCAL Čerpadlo tepelné k bazénu CRYSTAL 150 - jak nakoupit nejvýhodnější?