AhaStyle stojan pro mobilní telefony a hodinky 2in1 černý #5097274

AhaStyle stojan pro mobilní telefony a hodinky 2in1 černý #5097274

AhaStyle stojan pro mobilní telefony a hodinky 2in1 černý #5097274

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AhaStyle stojan pro mobilní telefony a hodinky 2in1 černý - popis produktu

Držák na mobilní telefon AhaStyle stojan pro mobilní telefony a hodinky 2in1 černý: Stojánek proiPhone a Apple WatchUdržujte na svém stole pořádek, i když zrovna potřebujete nabíjet svoje zařízení. S tímto vám pomůže stojánek AhaStyle. Stojánek je určen pro Apple Watch Series 5, 4, 3, 2 ,1 (44, 42 ,40 i 38 mm). Co se týká mobilních telefonů, je kompatibilní s telefony o uhlopříčce 4-8. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! PRO TELEFONY4-8 URČENÍsmart phone / Apple Watch BARVAčerná Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Stojánek AhaStyle má otvory pro kabelyStojánek AhaStyle je důmyslně vymyšlen tak, aby kabely nabíječek šly snadno protáhnout připravenými otvory a tím si udržíte na svém stole vždy pořádek bez zamotaných kabelů. Protiskluzový povrchStojánek AhaStyle je zespodu vybaven protiskluzovými ploškami, tak zůstane vždy pevně stát na svém místě. Prostor pro hodinky i telefon je ošetřen měkkým materiálem, aby nedošlo s poškrábání zařízení. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Klíčové vlastnostistojánku AhaStyleStojánek AhaStyle je určen pro mobilní telefony a Apple WatchJe kompatibilní s Apple Watch Series 5, 4, 3, 2 ,1 (44, 42 ,40 i 38 mm)Pojme mobilní telefony o uhlopříčce 4-8Má důmyslně řešen prostor pro vedení kabelůProtiskluzové podložky udrží stojánek na svém místěDotykové plošky jsou ošetřeny proti poškrábání zařízení

Produkt AhaStyle stojan pro mobilní telefony a hodinky 2in1 černý #5097274 lze nalézt mezi produkty ve skupině Mobilní telefony, patří pod značku AhaStyle, v nabídce prodejce Alza.cz.

AhaStyle stojan pro mobilní telefony a hodinky 2in1 černý - parametry produktu

AhaStyle stojan pro mobilní telefony a hodinky 2in1 černý - historie ceny a dostupnosti

AhaStyle stojan pro mobilní telefony a hodinky 2in1 černý - další zajímavé produkty

AhaStyle stojan pro mobilní telefony a hodinky 2in1 černý - jak nakoupit nejvýhodnější?