AhaStyle Premium PC Matte pro Apple Watch7 transparent 45mm 2ks #208194

AhaStyle Premium PC Matte pro Apple Watch7 transparent 45mm 2ks #208194

AhaStyle Premium PC Matte pro Apple Watch7 transparent 45mm 2ks #208194

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AhaStyle Premium PC Matte pro Apple Watch7 transparent 45mm 2ks - popis produktu

Ochranný kryt na hodinky AhaStyle Premium PC Matte pro Apple Watch7 transparent 45mm 2ks: Také se vám již stalo, že jste hodinkami do něčeho nechtěně ťukli a nebo vám upadly, když jste je chtěli dát nabíjet? Zvyšte životnost vašich Apple Watch s ochranným krytem AhaStyle premium. Praktické ochranné sklo účinně zabraňuje mechanickému poškození hodinek Apple. Ochranný kryt AhaStyle perfektně chrání vaše hodinky před nárazy i pády. S krytem se velice snadno manipuluje a v žádném případě nesnižuje citlivost dotykového displeje hodinek. Klíčové vlastnosti ochranného krytu na hodinky AhaStyle - premium pro Apple Watch 7, 45 mm, 2 ksPraktické ochranné sklo pro perfektní ochranu vašich hodinekSklo účinně zabraňuje mechanickému poškození hodinekChrání hodinky před nárazyZesílené rohy ochranného krytu pro případ páduSnadná manipulaceOchranný kryt nesnižuje citlivost dotykového displeje hodinekDva kusy v balení

Tento produkt naleznete ve skupině Ochranné fólie, je v nabídce značky AhaStyle v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt AhaStyle Premium PC Matte pro Apple Watch7 transparent 45mm 2ks #208194 patří do skupiny produktů Ochranná skla, patří značce AhaStyle, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

AhaStyle Premium PC Matte pro Apple Watch7 transparent 45mm 2ks - parametry produktu

AhaStyle Premium PC Matte pro Apple Watch7 transparent 45mm 2ks - historie ceny a dostupnosti

AhaStyle Premium PC Matte pro Apple Watch7 transparent 45mm 2ks - další zajímavé produkty

AhaStyle Premium PC Matte pro Apple Watch7 transparent 45mm 2ks - jak nakoupit nejvýhodnější?