Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2ks

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2ks

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2ks - popis produktu

Ochranné sklo na objektiv Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2ks:Zajisté se kromě užívání mobilního telefonu soustředíte i na jeho ochranu. Poškrábat se ale může i čočka fotoaparátu. Ochranné sklo objektivu AhaStyle je vhodné pro telefon Apple iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max. Tvrdost skla 9H zajistí, aby vám fotoaparát dostatečně dlouho sloužil bez poničení. Jste-li navyklí nosit mobil v kapse či kabelce, s ochranným sklem na objektiv AhaStyle se není třeba bát nejen poškrábání čočky, ale ani prasknutí fotomodulu při případném pádu. Tento typ skla na objektiv byl zhotovený s 3D zaoblením. Tloušťka skla činí 0,3 mm. Ochranné sklo na objektiv AhaStyle je case friendly, tudíž nebude překážet případnému pouzdru na telefon. Ochranné sklo na objektiv AhaStyle nijak nesnižuje kvalitu pořízených fotek či videozáznamů. V balení se nachází i guide sticker. Hlavní přednosti ochranného skla na objektiv Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2ks Bezpečnostní sklo pro objektiv mobilního telefonu Určené pro Apple iPhone 13 Pro a iPhone 13 Pro Max Ochranné sklo pro objektiv AhaStyle s tvrdostí 9H Se zaoblením 3D Tloušťka skla dělá 0,3 mm Uchycení zajišťuje lepidlo po celé ploše Sklo na objektiv AhaStyle lze instalovat i v případě, kdy používáte pouzdro na telefon Součástí balení je i guide sticker

Produkt Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2ks patří do skupiny produktů Ochranná skla, patří značce AhaStyle, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2ks - parametry produktu

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2ks - historie ceny a dostupnosti

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2ks - další zajímavé produkty

Ahastyle Camera Lens Screen Protector iPhone 13 white 2ks - jak nakoupit nejvýhodnější?