AhaStyle AirPods EarHooks 3 páry bílá

AhaStyle AirPods EarHooks 3 páry bílá

AhaStyle AirPods EarHooks 3 páry bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AhaStyle AirPods EarHooks 3 páry bílá - popis produktu

Náušníky na sluchátka AhaStyle AirPods EarHooks 3 páry bílá: Tři velikostináušníkůPořiďte si vyměnitelné náušníky AhaStyle AirPods EarHooks pro vaše sluchátka. Po jejich nasazení okamžitě pocítíte rozdíl jak v komfortu při nošení, tak v poslechu hudby. Jejich kvalitní design redukuje šum a vylepšuje kvalitu zvuku.  MATERIÁLsilikon PRO SLUCHÁTKAAirPods BARVAbílá Součástí je také silikonové pouzdro AhaStylePro bezpečné uložení náušníku je v balení přiloženo také praktické pouzdro. Je vyrobeno z kvalitního měkkého silikonového materiálu, do kterého se sluchátka snadno uskladňují. Je akorát tak velké, aby se do něj vešel jeden pár náušníků AhaStyle AirPods EarHooks.  Tři velikosti v baleníV balení najdete tři různé velikosti náušníků, tak padnou na jakoukoliv velikost uší. Součástí obalu je také kroužek na klíče, a tak si jej můžete připnout třeba k batohu a mít svá oblíbená sluchátka stále při sobě.  Klíčové vlastnostiobalu AhaStyle AirPods EarHooksAhaStyle AirPods EarHooks obsahuje tři páry náušníků různých velikostíZvyšují komfort nošení i poslechu hudbyRedukují šum a vylepšují kvalitu zvukuSoučástí balení je obal pro jeden pár sluchátek AhaStyle AirPods EarHooksJe vyroben z kvalitního měkkého silikonuOceníte snadné uschování sluchátek Součástí je kroužek na klíče

Produkt AhaStyle AirPods EarHooks 3 páry bílá patří do skupiny produktů Náušnice -, patří pod značku AhaStyle v nabídce e-shopu Alza.cz.

AhaStyle AirPods EarHooks 3 páry bílá - parametry produktu

AhaStyle AirPods EarHooks 3 páry bílá - historie ceny a dostupnosti

AhaStyle AirPods EarHooks 3 páry bílá - další zajímavé produkty

AhaStyle AirPods EarHooks 3 páry bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?