Aga Skládací přepravní vozík MR4610 Černý

Aga Skládací přepravní vozík MR4610 Černý

Aga Skládací přepravní vozík MR4610 Černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Aga Skládací přepravní vozík MR4610 Černý - popis produktu

Aga skládací vozík je ideální volbou převážení nákladu, když musíte pěšky. Pevná konstrukce a neomezené možnosti použití z něj udělají nenahraditelný nástroj jak při práci, zahrádkářství, nakupování, tak i na turistickém výletě. Díky velkému nákladovému prostoru vejde do vozíku vše potřebné a převezete jej na odolných plastových kolech. Pomocí tyče na přední straně se da vozík jednoduše posouvat. Na přední straně vozíku také najdete dvě síťované kapsy k odložení menších předmětů. Vozík je velmi snadné a rychlé sestavit, zabírá minimální místo a bez problému se vleze i do kufru auta. • Vlastnosti a funkce: Stabilní a pevná konstrukce Multifunkční využití Otočné kola zaručují plynulou jízdu Síťované kapsy na přední straně vozíku Vozík má skládací rám a sklopnou rukojeť Polstrované madlo Po složení má malé rozměry, díky čemuž se snadno skladuje nebo přepravuje • Parametry: Materiál: Polyester, ocel a plast Max. nosnost cca: 80 kg Rozměry vozíku: 104 x 53 x 117 cm Rozměry nákladového prostoru: 82 x 45 x 27 cm Rozměry balení: 55 x 13 x 69 cm Hmotnost: cca 8 kg Záruka: 24 měsíců Výrobce: Aga

Tento produkt se nachází v kategorii Outdoorové vařiče od značky Aga, barevná varianta je černá v nabídce e-shopu Sport365.cz.

Aga Skládací přepravní vozík MR4610 Černý - parametry produktu

Barvačerná
KategorieVozíky, Vařiče, Outdoorové vařiče
ZnačkaAga
Barvačerná
E-shopSport365.cz

Aga Skládací přepravní vozík MR4610 Černý - historie ceny a dostupnosti

Aga Skládací přepravní vozík MR4610 Černý - další zajímavé produkty

Aga Skládací přepravní vozík MR4610 Černý - jak nakoupit nejvýhodnější?