Adventer & fishing Tričko dlouhý rukáv Steel

Adventer & fishing Tričko dlouhý rukáv Steel

Adventer & fishing Tričko dlouhý rukáv Steel

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Adventer & fishing Tričko dlouhý rukáv Steel - popis produktu

Pánské bavlněné tričko s dlouhým rukávem v šedé barvě Steel. Tričko je ze 100% bavlny (fine cotton). Díky svému volnému střihu umožňuje neomezený pohyb při sportu i ležérní eleganci při každodenním nošení. Výběr z více velikostí, barevných variant i délky rukávů.   Pánské bavlněné tričko s dlouhým rukávem v šedé barvě Steel. Tričko je ze 100% bavlny (fine cotton). Díky svému volnému střihu umožňuje neomezený pohyb při sportu i ležérní eleganci při každodenním nošení. Výběr z více velikostí, barevných variant i délky rukávů. Vlastnosti: - měkký - jemný - poddajný - propustný - příjemný na dotek Materiál: - 100% bavlna Střih: - rovný Délka: - standardní Péče: - doporučujeme prát na 30°C

Produkt Adventer & fishing Tričko dlouhý rukáv Steel patří do skupiny produktů Pánská trička, je v nabídce značky Adventer & fishing v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské oblečení, patří značce Adventer & fishing, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Produkt Adventer & fishing Tričko dlouhý rukáv Steel lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské polokošile od značky Adventer & fishing v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Adventer & fishing Tričko dlouhý rukáv Steel - parametry produktu

Adventer & fishing Tričko dlouhý rukáv Steel - historie ceny a dostupnosti

Adventer & fishing Tričko dlouhý rukáv Steel - další zajímavé produkty

Adventer & fishing Tričko dlouhý rukáv Steel - jak nakoupit nejvýhodnější?