Adventer & fishing Rukavice pro chytání ve sladké vodě Black

Adventer & fishing Rukavice pro chytání ve sladké vodě Black

Adventer & fishing Rukavice pro chytání ve sladké vodě Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Adventer & fishing Rukavice pro chytání ve sladké vodě Black - popis produktu

Pánské rybářské rukavice v černé barvě Black. Nezbytný doplněk každého rybáře. Rukavice jsou větruvzdorné, z pružného, zároveň však pevného a odolného materiálu. Speciální protiskluzové vyztužení na dlaních usnadní manipulaci s velkými sladkovodními rybami. Rukavice jsou opatřeny reflexními prvky.   Pánské rybářské rukavice v černé barvě Black. Nezbytný doplněk každého rybáře. Rukavice jsou větruvzdorné, z pružného, zároveň však pevného a odolného materiálu. Speciální protiskluzové vyztužení na dlaních usnadní manipulaci s velkými sladkovodními rybami. Rukavice jsou opatřeny reflexními prvky. Vlastnosti:- pevný- protiskluzová úpravaMateriál:- 55% polyester- 45% nylonStřih:- rovnýDélka:StandardníPéče:- doporučujeme prát v ruce

Produkt Adventer & fishing Rukavice pro chytání ve sladké vodě Black lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské oblečení, patří značce Adventer & fishing, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské rukavice, patří pod značku Adventer & fishing, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Adventer & fishing Rukavice pro chytání ve sladké vodě Black - parametry produktu

Adventer & fishing Rukavice pro chytání ve sladké vodě Black - historie ceny a dostupnosti

Adventer & fishing Rukavice pro chytání ve sladké vodě Black - další zajímavé produkty

Adventer & fishing Rukavice pro chytání ve sladké vodě Black - jak nakoupit nejvýhodnější?