Adventer & fishing Kraťasy Dark Shadow and Black

Adventer & fishing Kraťasy Dark Shadow and Black

Adventer & fishing Kraťasy Dark Shadow and Black

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Adventer & fishing Kraťasy Dark Shadow and Black - popis produktu

Pánské outdoorové kraťasy z impregnovaného, vodoodpudivého a větru vzdorného materiálu. Pánské outdoorové kraťasy z impregnovaného, vodoodpudivého a větru vzdorného materiálu. Díky nim zůstanete déle v suchu i při nepříznivém počasí. Kalhoty mají čtyři kapsy, z toho dvě se zipem. Otvor pro pásek umožní upravit pas na požadovanou velikost. Jsou vybaveny celkem čtyřmi kapsami. Knoflík je ozdoben nápisem Adventer & fishing. Náhradní knoflík je součástí balení. vodoodpudivý větruodolný impregnovaný pružný oděruvzdorný Materiál: pevný: 60% bavlna, 40% polyester / pružný: 92% nylon, 8% elastan Střih: rovný Délka: standardní Péče: doporučujeme prát na 30°C

Produkt Adventer & fishing Kraťasy Dark Shadow and Black lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské kalhoty, je v nabídce značky Adventer & fishing v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské oblečení, patří značce Adventer & fishing, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Produkt Adventer & fishing Kraťasy Dark Shadow and Black patří do skupiny produktů Pánské kraťasy, patří pod značku Adventer & fishing, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Adventer & fishing Kraťasy Dark Shadow and Black - parametry produktu

Adventer & fishing Kraťasy Dark Shadow and Black - historie ceny a dostupnosti

Adventer & fishing Kraťasy Dark Shadow and Black - další zajímavé produkty

Adventer & fishing Kraťasy Dark Shadow and Black - jak nakoupit nejvýhodnější?