Adidas W Linear TS IC3428 - S

Adidas W Linear TS IC3428 - S

Adidas W Linear TS IC3428 - S

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Adidas W Linear TS IC3428 - S - popis produktu

Je vyrobená z měkkého froté a má vroubkovaný límec a manžety pro pohodlné nošení. Standardní velikost mikina: zapínání na zip, kapuce se stahovací šňůrkou froté, 100% recyklovaný polyester mikina: boční všité kapsy mikina: vroubkované manžety a lem kalhoty: elastický pas se stahovací šňůrkou kalhoty: boční všité kapsy kalhoty: vroubkované manžety

Produkt Adidas W Linear TS IC3428 - S lze nalézt mezi produkty ve skupině Teplákové soupravy od značky ADIDAS, velikost je S, barevná varianta je růžová, vícebarevná v nabídce e-shopu Sport365.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské tepláky, patří pod značku ADIDAS, velikost odpovídá označení S, barevná varianta je růžová, vícebarevná, v nabídce prodejce Sport365.cz.

Produkt Adidas W Linear TS IC3428 - S patří do skupiny produktů Dámské soupravy, patří pod značku ADIDAS, velikost odpovídá označení S, barevná varianta je růžová, vícebarevná, v nabídce prodejce Sport365.cz.

Adidas W Linear TS IC3428 - S - parametry produktu

Adidas W Linear TS IC3428 - S - historie ceny a dostupnosti

Adidas W Linear TS IC3428 - S - další zajímavé produkty

Adidas W Linear TS IC3428 - S - jak nakoupit nejvýhodnější?