Adidas TECH BOS TEE FQ1988 W dámské sportovní triko - M

Adidas TECH BOS TEE FQ1988 W dámské sportovní triko - M

Adidas TECH BOS TEE FQ1988 W dámské sportovní triko - M

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 449 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Adidas TECH BOS TEE FQ1988 W dámské sportovní triko - M - popis produktu

V tomto tréninkovém tričku adidas hravě zvládneš i náročné cvičení. Je vyrobené ze savého strečového žerzeje, který ti dopřeje pohodlí. Prodloužený zadní díl . 84 % recyklovaný polyester / 16 % elastan tričko ze savého materiálu savý materiál AEROREADY

Tento produkt se nachází v kategorii Dámská trička, je v nabídce značky ADIDAS, velikost odpovídá označení M, barevné provedení je bílá, vícebarevná v nabídce e-shopu Sport365.cz.

Produkt Adidas TECH BOS TEE FQ1988 W dámské sportovní triko - M lze nalézt mezi produkty ve skupině Bílá trička, patří značce ADIDAS, velikost je M, barevné provedení je bílá, vícebarevná, naleznete jej v e-shopu Sport365.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámská sportovní trička, patří pod značku ADIDAS, velikost odpovídá označení M, barevná verze je bílá, vícebarevná, naleznete ho u prodejce Sport365.cz.

Adidas TECH BOS TEE FQ1988 W dámské sportovní triko - M - parametry produktu

Adidas TECH BOS TEE FQ1988 W dámské sportovní triko - M - historie ceny a dostupnosti

Adidas TECH BOS TEE FQ1988 W dámské sportovní triko - M - další zajímavé produkty

Adidas TECH BOS TEE FQ1988 W dámské sportovní triko - M - jak nakoupit nejvýhodnější?