Adidas FORCEBOUNCE M černá/oranžová

Adidas FORCEBOUNCE M černá/oranžová

Adidas FORCEBOUNCE M černá/oranžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Adidas FORCEBOUNCE M černá/oranžová - popis produktu

Tenisové boty Adidas FORCEBOUNCE M černá/oranžová:Adidas FORCEBOUNCE MBoty Adidas FORCEBOUNCE M jsou určené pro halové sportovní aktivity, jako je tenis, házená či badminton. Poskytnou vám perfektní pohodlí i skvělé odpružení. Adidas FORCEBOUNCE nabízí optimální volnost pohybuSvrchní část bot Adidas FORCEBOUNCE je vyrobená z prodyšné síťoviny, nabízí optimální volnost pohybu a současně skvěle obepne nohu. O její zpevnění se postarají krycí vrstvy z TPU. Boty Adidas zajistí perfektní odpružení Komfort pro chodidla zajistí textilní podšívka, zatímco mezipodešev Bounce umožní perfektní odpružení, které pocítíte při každém kroku.Adidas FORCEBOUNCE jsou skvěle přilnavé v haleBoty Adidas FORCEBOUNCE M jsou opatřené gumovou podrážkou, která zaručí stabilitu a optimální přilnavost na halovém povrchu. Adidas FORCEBOUNCE M jsou vhodné na tenis i jiné sportyNa nohách boty pevně zafixujete pomocí zavazování na klasické tkaničky. Boty Adidas FORCEBOUNCE M jsou ideální na tenis i další halové sporty.Klíčové vlastnosti bot Adidas FORCEBOUNCE MPánské halové botyVhodné na tenis, házenou či badmintonSvrchní část bot vyrobená z prodyšné síťovinyKrycí vrstvy z TPU pro zpevnění nohyKomfort pro chodidla zajistí textilní podšívkaMezipodešev Bounce umožní perfektní odpruženíGumová podrážka zaručí stabilitu a optimální přilnavostBoty Adidas FORCEBOUNCE M se zavazují tkaničkamiBarevné provedení: šedo-bílo-oranžovo-černé

Produkt Adidas FORCEBOUNCE M černá/oranžová lze nalézt mezi produkty ve skupině Sportovní obuv od značky ADIDAS, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Adidas FORCEBOUNCE M černá/oranžová - parametry produktu

KategorieSportovní obuv, Tenis
ZnačkaADIDAS
E-shopAlza.cz

Adidas FORCEBOUNCE M černá/oranžová - historie ceny a dostupnosti

Adidas FORCEBOUNCE M černá/oranžová - další zajímavé produkty

Adidas FORCEBOUNCE M černá/oranžová - jak nakoupit nejvýhodnější?