Adidas Euro 24 League Box

Adidas Euro 24 League Box

Adidas Euro 24 League Box

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Adidas Euro 24 League Box - popis produktu

Fotbalový míč Adidas Euro 24 League Box:Rádi hrajete s přáteli fotbal a zvažujete koupi kvalitního míče? Fotbalový míč ADIDAS je ideálním sportovním náčiním pro všechny fotbalisty. Panely jsou sešité pevnou nití, která umožní využití letových vlastností a pevnosti míče. Míče s logem FIFA procházejí komplexním testováním. Test je složený z několika zkoušek a míč může získat až 4 certifikáty kvality. S tímto míčem odehrajete i ty nejnáročnější zápasy na profesionální úrovni, protože získal certifikát FIFA Quality Pro. Obstál v 7 fázích komplikovaného testování. Rozhodující vlastnosti míče Adidas Euro 24 League Box Fotbalový míč pro profesionální i rekreační hráče Panely sešité pevnou nití Míč získal certifikaci FIFA, která deklaruje, že míč je vhodný pro profesionální zápasy

Produkt Adidas Euro 24 League Box patří do skupiny produktů Fotbalové míče, patří pod značku ADIDAS, v nabídce prodejce Alza.cz.

Adidas Euro 24 League Box - parametry produktu

KategorieFotbal, Fotbalové míče
ZnačkaADIDAS
E-shopAlza.cz

Adidas Euro 24 League Box - historie ceny a dostupnosti

Adidas Euro 24 League Box - další zajímavé produkty

Adidas Euro 24 League Box - jak nakoupit nejvýhodnější?