Acuvue Moist 1 Day (90 čoček) #151669

Acuvue Moist 1 Day (90 čoček) #151669

Acuvue Moist 1 Day (90 čoček) #151669

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 559 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Acuvue Moist 1 Day (90 čoček) - popis produktu

Kontaktní čočky Acuvue Moist 1 Day (90 čoček): Jednodenní kontaktní čočky 1 Day Acuvue Moist jsou určeny pro všechny, kteří to se zdravím svých očí myslí opravdu vážně. Díky speciální zvlhčující složce si vychutnáte perfektní pohodlí během nošení po celý den. Skvělý je také fakt, že jednodenní čočky není třeba nijak udržovat – zkrátka každý den nasadíte nový a zcela sterilní pár.  Hlavní přednosti Acuvue Moist 1 Day (90 čoček)Jednodenní a velmi šetrné hydrogelové čočkySpeciální zvlhčující složka pro perfektní pohodlíNechybí indikátor rubu a líceUV filtr pro zdokonalenou ochranu rohovky před ultrafialovým zářenímVelké balení za skvělou cenu Jsou tyto čočky určeny právě pro vás? Chci čočky používat nejšetrnějším možným způsobemNechci se zabývat péčí o čočkyČočky nepoužívám každý den, ale jen při zvláštních příležitostech nebo při sportu Acuvue Moist 1 Day od Johnson & JohnsonJohnson & Johnson nabízí zázemí největší zdravotnické společnosti na světě a její více než 120leté zkušenosti s péčí o zdraví lidí. Mezi širokým sortimentem této společnosti zaujímají již řadu let pevné místo právě kontaktní čočky. Společnost Johnson & Johnson je zárukou nejvyšší kvality a zodpovědného přístupu, který oceňují miliony spokojených uživatelů po celém světě.Upozornění: Pokud jste tyto kontaktní čočky nikdy nepoužívali, nedoporučujeme jejich zakoupení bez předchozí odborné zkušební aplikace a konzultace s očním specialistou. 

Produkt Acuvue Moist 1 Day (90 čoček) #151669 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kontaktní čočky, vyrábí jej značka Johnson & Johnson, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Jednodenní čočky, patří značce Johnson & Johnson, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Acuvue Moist 1 Day (90 čoček) - parametry produktu

Acuvue Moist 1 Day (90 čoček) - historie ceny a dostupnosti

Acuvue Moist 1 Day (90 čoček) - další zajímavé produkty

Acuvue Moist 1 Day (90 čoček) - jak nakoupit nejvýhodnější?