Acra Sport 4814 Balanční a masážní polštářek 33 cm - modrý

Acra Sport 4814 Balanční a masážní polštářek 33 cm - modrý

Acra Sport 4814 Balanční a masážní polštářek 33 cm - modrý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 274 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Acra Sport 4814 Balanční a masážní polštářek 33 cm - modrý - popis produktu

Tento balanční a masážní polštářek (ve tvaru čočky)  má široké využití - pro sportovní přípravu, pro rehabilitaci i pro různá terapeutická cvičení. Je vhodný pro všechny typy cvičení s vlastní vahou, procvičování rovnováhy, posilovací cviky i ke zdravému sezení. Vypouklý tvar a masážní výstupky zlepšují držení těla, ulevuje od bolesti zad, je ideální pro relaxaci a posílení těla. Polštářek je vyroben z velice kvalitního a odolného PVC. JEHLA NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ. Polštářek lze přifukovat či vyfukovat dle potřeby na požadovanou tuhost. Polštářek lze použít v kanceláři, doma i na cestách. Při sezení na částečně nafouknutém polštářku lze docílit správného držení těla. Masážní výstupky mohou napomoci stimulaci reflexních částí chodidel. Technické údaje: průměr 33 cm Nosnost polštářku 120 kg Obsah balení: 1 x balanční polštářek

Produkt Acra Sport 4814 Balanční a masážní polštářek 33 cm - modrý patří do skupiny produktů Balanční podložky od značky Acra Sport.

Tento produkt se nachází v kategorii Masážní podložky od značky Acra Sport.

Produkt Acra Sport 4814 Balanční a masážní polštářek 33 cm - modrý lze nalézt mezi produkty ve skupině Balanční polštářky, vyrábí jej značka Acra Sport.

Acra Sport 4814 Balanční a masážní polštářek 33 cm - modrý - parametry produktu

Acra Sport 4814 Balanční a masážní polštářek 33 cm - modrý - historie ceny a dostupnosti

Acra Sport 4814 Balanční a masážní polštářek 33 cm - modrý - další zajímavé produkty

Acra Sport 4814 Balanční a masážní polštářek 33 cm - modrý - jak nakoupit nejvýhodnější?