ACRA Laminovaná BROTHER levá 135cm #175436

ACRA Laminovaná BROTHER levá 135cm #175436

ACRA Laminovaná BROTHER levá 135cm #175436

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 285 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ACRA Laminovaná BROTHER levá 135cm - popis produktu

Hokejka ACRA Laminovaná BROTHER levá 135cm:Pozvedněte své hráčské umění na vyšší stupeň s hokejkou Acra. Je vhodná zejména na hokej. Tuto hráčskou hokejku si oblíbí hráči pro útočnou i obrannou hru v poli. Nabízí spolehlivější a pevnější úchop. Svými rozměry odpovídá juniorským sportovcům. Každý hráč si vybírá délku hokejky v souladu s vlastními preferencemi. Tato je dlouhá 135 cm. Disponuje čepelí stočenou na pravou stranu. To bude vyhovovat hráčům s levým držením, tzn. těm, kteří preferují levou ruku níže. Použitým materiálem je laminát. Hokejku Acra dokresluje vícebarevné vyhotovení. Klíčové přednosti hokejky ACRA Laminovaná BROTHER levá 135cm Hokejka na hokej Acra dodá vašim výkonům vyšší úroveň Stabilnější a jistější úchop ocení hráči v obraně či útoku Její velikost sedne juniorským hráčům Je navržena pro začátečníky Hokejka Acra má na délku 135 cm Hokejka s levým držením Zvoleným materiálem je laminát Hokejku Acra dokresluje vícebarevné vyhotovení

Produkt ACRA Laminovaná BROTHER levá 135cm #175436 lze nalézt mezi produkty ve skupině Hráčské hokejky, vyrábí jej značka Acra, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

ACRA Laminovaná BROTHER levá 135cm - parametry produktu

KategorieHokejky, Hráčské hokejky
ZnačkaAcra
E-shopAlza.cz

ACRA Laminovaná BROTHER levá 135cm - historie ceny a dostupnosti

ACRA Laminovaná BROTHER levá 135cm - další zajímavé produkty

ACRA Laminovaná BROTHER levá 135cm - jak nakoupit nejvýhodnější?