ACRA Fitnes sada pro posilování a rehabilitaci

ACRA Fitnes sada pro posilování a rehabilitaci

ACRA Fitnes sada pro posilování a rehabilitaci

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 452 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ACRA Fitnes sada pro posilování a rehabilitaci - popis produktu

Fitness set univerzální Technické údaje: obsahuje gymnastický míč 65 cm, posilovací kolečko gumový expander 7x11x1200mm, dvoučinná pumpička 25cm švihadlo. Balení je v potištěné barevné krabici. Skladba výrobků umožňuje různorodé využití ke cvičení v domácích podmínkách. Obsah balení: 1 x gymnastický míč  1 x posilovací kolečko 1 x gumový expander  1 x dvoučinná pumpička 1 x švihadlo Balení je v potištěné barevné krabici

Tento produkt se nachází v kategorii Sady nářadí, patří značce Acra Sport, CorbySport, naleznete jej v e-shopu Kokiskashop.cz.

Produkt ACRA Fitnes sada pro posilování a rehabilitaci lze nalézt mezi produkty ve skupině Fitness nářadí, patří pod značku Acra Sport, CorbySport, v nabídce prodejce Kokiskashop.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Gymnastické míče, patří značce Acra Sport, CorbySport, naleznete ho u prodejce Kokiskashop.cz.

ACRA Fitnes sada pro posilování a rehabilitaci - parametry produktu

ACRA Fitnes sada pro posilování a rehabilitaci - historie ceny a dostupnosti

ACRA Fitnes sada pro posilování a rehabilitaci - další zajímavé produkty

ACRA Fitnes sada pro posilování a rehabilitaci - jak nakoupit nejvýhodnější?