Abercrombie & Fitch Away Weekend Men - EDT 100 ml #5700097

Abercrombie & Fitch Away Weekend Men - EDT 100 ml #5700097

Abercrombie & Fitch Away Weekend Men - EDT 100 ml #5700097

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Abercrombie & Fitch Away Weekend Men - EDT 100 ml - popis produktu

Away Weekend Men od značky Abercrombie & Fitch je fougerově-dřevitá toaletní voda pro muže. Osvěžující tóny bergamotu a mandarinky klementinky se snoubí s jablkem a kořeněnými akordy kardamomu. Srdce patří bylinným tónům levandule, cypřiši, muškátové šalvěji a rozmarýnu. Kompozici uzavírá atlaský cedr, pačuli a sladké tóny kakaa. Vůně plná radosti a optimismu je oslavou svobody i nových, nečekaných setkání. Toaletní voda byla uvedena na trh v roce 2023 a jejím tvůrcem je Claude Dir. V tentýž rok byla představena i dámská verze této vůně - Away Weekend Woman.

Tento produkt se nachází v kategorii Toaletní vody, patří značce Abercrombie & Fitch, naleznete jej v e-shopu Vivantis.cz a je přizpůsoben .

Produkt Abercrombie & Fitch Away Weekend Men - EDT 100 ml #5700097 lze nalézt mezi produkty ve skupině Toaletní vody EDT, vyrábí jej značka Abercrombie & Fitch, naleznete jej v e-shopu Vivantis.cz a je přizpůsoben .

Abercrombie & Fitch Away Weekend Men - EDT 100 ml - parametry produktu

Určenípro muže
KategorieToaletní vody, Toaletní vody EDT
ZnačkaAbercrombie & Fitch
Určení
E-shopVivantis.cz

Abercrombie & Fitch Away Weekend Men - EDT 100 ml - historie ceny a dostupnosti

Abercrombie & Fitch Away Weekend Men - EDT 100 ml - další zajímavé produkty

Abercrombie & Fitch Away Weekend Men - EDT 100 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?