Nejnižší cena za posledních 60 dní: 268 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.
Podpořte zdravý vývoj všech členů rodiny a vybírejte z velké nabídky hraček pro děti. Bavte se s přáteli, vyplňte svým seniorům volný čas. Hračka je často splněním dětského snu dospělého.
Zahrada v létě bývá po rušném jaru místem klidu a relaxace. Relaxovat můžete při řadě aktivit. Ideální je rozdělit zahradu na zónu pracovní a zónu odpočinkovou.
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten
Alkohol se v dějinách lidstva objevuje odpradávna: vzpomeňme jen na medovinu Germánů a Keltů, pivo starověkých Egypťanů nebo na víno a jablečné víno křesťanského středověku. Právě ve středověku se po vynálezu destilační kolony rozvinula kultura výroby pálenek z ovoce
eBook: Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše
eBook: Nejen lovci, rytíři, psovodi, zálesáci nebo skauti používají kožené výrobky. Jsou krásné a nezaměnitelné, ale časem se opotřebují a je nutné je opravit nebo zhotovit nové. V názorném průvodci se dozvíte, na co se při šití kůže zaměřit, a jak začít
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialí zo zabíjačky Vám opäť pskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa. Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarského živnostníka, vyučený v odbore
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i
Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i
eBook: Po úspěšné první publikaci jsou tu nové výrobky z přírodní kůže, které lze vytvořit s jednoduchými nástroji, nízkými investicemi a nevelkou manuální dovedností. | | Autor opět uvádí podrobné pokyny k volbě nástrojů, výběru kůže, způsobu šití a jejímu
Po úspěšné první publikaci jsou tu nové výrobky z přírodní kůže, které lze vytvořit s jednoduchými nástroji, nízkými investicemi a nevelkou manuální dovedností. Autor opět uvádí podrobné pokyny k volbě nástrojů, výběru kůže, způsobu šití a jejímu dalšímu
Nože a sekery - praktická příručka Nože jsou prastarými a dodnes nepostradatelnými pomocníky člověka. Z čeho se vyrábějí? Na co je nutné dbát při koupi? Jak se s nožem zachází a jak se udržuje v dokonalém stavu? Na tyto otázky odpoví znalec nožů Carsten Bothe. Návody ke
Kniha je u nás první tím, že je celá o zabijačce, a přesto neobsahuje recepty (má, s prominutím, jen dva). Zato obsahuje spoustu vtipných výroků, průpovídek a básniček od našich známých osobností. Určitě jim bylo jednodušší o selátku něco napsat, než špejlovat
A full photographic tour covering the whole of Ireland. Carsten Krieger's renowned evocative landscape photography is complimented by more intimate shots of craftspeople going about their daily work. Coastlines, rivers, mountains, towns, from scenes that have remained largely unchanged for
Discusses how other countries can emulate Scandinavia's
Nejnovější londýnská umělecká výstava je skutečně zabijácká… Undergroundový umělec zanechá přímo na Trafalgarském náměstí tři skleněné vitríny obsahující morbidní umělecká díla: mrtvoly tří bezdomovců.Umělec přislíbil, že další díla budou následovat a tak
Každého večera, když knihkupectví U Brány zavře, Carl Kollhoff vezme opatrně do rukou každou z objednaných knih, jemně je pohladí, zavine je do papíru a ukládá do měkce vystlaného batohu jako do peřinky. Potom s nimi vyráží na procházku uličkami Starého Města. Nosí je
Pekař příběhů je působivý bestseller o umění sebelásky, o odvaze změnit způsob života, sám sebe přijmout a najít nový začátek. Je to dobrotivý, velmi emotivní příběh o přísadách dobrého života a konečně i o tom, jak péct dobrý chléb. Poskytuje naději, inspiruje,
Audiokniha: Neapolským mafiánům začíná přerůstat přes hlavu zabijácký potěr! Seznamte se s novou generací mafiánů: neapolskými teenagery z běžných středostavovských rodin, vyrůstajícími na příbězích o zločinech a násilí opěvující popkultuře. Příběh
Hodina človečiny je pokračovanie série Zabíjačka a iné rozkoše a Po vtákoch. Sú to krátke poviedky, úvahy a fejtóny o tom, čo ma oslovilo, potešilo alebo nahnevalo. Teraz mi v hlave rozkvitli čudné úvahy o Ľudovítovi Štúrovi aj nádherné stretnutia vo vlakoch plných vášní