Nejnižší cena za posledních 60 dní: 357 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Zlatá kniha moučníků navazuje na úspěšnou sérii kuchařek Kateřiny Winterové Vaříme podle Herbáře a představuje ty nejlepší dezerty na každý den i pro slavnostní chvíle, tradiční české koláče, buchty a bábovky, světové chlebíčky, cukrářské řezy, nádherné dorty i dezerty na dvě sousta. Klasické i moderní moučníky doplňuje chléb a pečivo i obřadní velikonoční a vánoční sladkosti, včetně ikonického cukroví. Osvědčené a mnohdy i generacemi prověřené recepty se zaručeně podaří díky praktickým tipům. Deset kapitol a téměř 80 receptů potěší všechny milovnice a milovníky pečení. Kdykoliv a kdekoliv!
Zlatá kniha moučníků navazuje na úspěšnou sérii kuchařek Kateřiny Winterové Vaříme podle Herbáře a představuje ty nejlepší dezerty na každý den i pro slavnostní chvíle, tradiční české koláče, buchty a bábovky, světové chlebíčky, cukrářské řezy, nádherné dorty
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa autorky posbíraly při
„Moje první kniha, kterou jsem celou vypěstovala na své zahradě!“ hlásá Kateřina Winterová ke knižní novince, která obsahuje další stovku úžasných receptů i návodů a tentokrát také popis více než 80 odrůd zeleniny s doporučeními pro jejich pěstování a rovněž
Pátý díl knihy Vaříme podle Herbáře symbolicky uzavírá sérii kulinářských bestsellerů z českých bylin. Kateřina Winterová v ní s Lindou Rybovou představuje další lahůdky z pořadu Herbář, které objevila v archivech a získala od pamětníků nebo zajímavých
Oblíbená autorka knih o jídle a moderátorka pořadu Herbář, herečka Kateřina Winterová křísí dávnou módu tradičních českých zábavných kalendářů. Na trh moderních diářů přináší svoji verzi Zábavného kalendáře pro všechny milovnice přírody, starých časů a
První republika. To je období ke ,kterému já osobně hledím s velikou úctou. Nejen ,že se používaly kvalitní suroviny. Ale hlavně se vše připravovalo s láskou. V dnešní době jsou v záplavě Asijských bistrech a McDonaldech úplně pomíjena klasická česká jídla. Máme veliké
To nejlepší, co jsem se za pět let naučila v Herbáři a co lze snadno aplikovat i do dnešního hektického života.Držíte v ruce knihu, která vznikala s chutí k jídlu, k objevování receptů a původu surovin a s láskou k přírodě. Bez přírody by nebyla radost na Zemi. „Zemi
Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky. A co je v něm dobrého? Je to tradice osvědčené nápaditosti v podání dvou protagonistek televizního pořadu Herbář. Je to
Byliny, zdraví a inspirace, to je motto pořadu Herbář od počátku. A co dál? Co třeba koření? Exotické, léčivé a plné chutí! Koření, to je světová kuchyně a herbář v jednom. „Držíte v rukou můj herbář koření, světových bylin, exotických plodin a celý ateliér
„Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!“ Takto popisuje autorka pokračování své úspěšné knihy o zahradě a jejích plodech Herbář ze
Pečeme nebesky je má druhá vysněná kniha, která reprezentuje to, co miluji ze všeho nejvíc ¦ sladké. Ať jste začátečník, nebo znalec, shodneme se asi všichni na jednom. Každý máme rád pocit, když to prostě vyjde. Že ten čas strávený v kuchyni nebyl zbytečný a že
Poplamenice, variace na téma pesto, octy a oleje, sirupy, přírodní antibiotika, hrušky v mnoha podobách, martinské rohlíky, jeřabinový džem a marináda, dýně a zase dýně, šípek nejen na čaj, polévky z ráje, podzimní pastýřský koláč, energetické tyčinky, smoothie, v
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví. Generacemi ověřené recepty zvládne každý – většina surovin roste na zahrádce nebo v přírodě, bylinky jsou
Notes v pevných deskách z kolekce Kateřiny Winterové s ilustracemi hub, s uzavíráním na gumičku, kapsou na drobnosti a poutkem na tužku. Vevnitř najdete 172 linkovaných stran na žlutém papíře pro zapsání všech vašich nápadů
Notes v pevných deskách z kolekce Kateřiny Winterové s ilustracemi různorodé zeleniny, s uzavíráním na gumičku, kapsou na drobnosti a poutkem na tužku. Vevnitř najdete 172 linkovaných stran na žlutém papíře pro zapsání všech vašich nápadů
Jak se proměnila česká domácnost za 80 let? Místo klepání koberců na dvorku vysávání v panelovém bytě, místo těžkého rozžhaveného závaží lehká žehlička, místo posilování s měchačkou šlehání mixérem či v kuchyňském robotu, místo otevřeného ohně moderní gril
V Česku žije přes 2,5 milionů psů, zhruba v každé druhé domácnosti. A tihle chlupáči toužebně koukají na stůl, kde se jejich páníčci krmí dobrotami, a doufají, že dostanou i něco jiného než obvyklou dávku granulí nebo žvýkací odměnu. A přesně pro ně jsme sepsali
Zápisník s nostalgickými obrázky bylin, které vybrala Kateřina Winterová. Linkovaný notes s nostalgickými obrázky bylin, které vybrala známá herečka, zpěvačka a autorka Zábavného kalendáře Kateřina Winterová
S Retrokuchařkou se vrátíte k osvědčeným chutným receptům na masité, zvěřinové, zeleninové i sladké pokrmy. Jsou vybrány z prvorepublikových časopisů Jas, Eva a Hvězda československých paní a dívek a jsou doplněny dobovými jídelníčky a radami, jak s potravinami správně
Nechte se navnadit jedním z více než sedmdesáti lahodných receptů, které potěší i ty nejmlsnější jazýčky! Food blogerka Kateřina Látalová se proslavila svými sladkými recepty a ty nejlepší vám přináší v podobě kuchařky. Čekají na vás mugcaky, lívanečky a
Kniha představuje dvanáct západoevropských zemí, jejich tradice a kultury. Pro představení každé z těchto zemí byla vybrána buď ta období, v nichž prožívaly svá zlatá léta, či ta, která ovlivnila dějiny a kukturu jiných evropských národů. Záměrem této učebnice je dát
Úvahy a diskuse o tom, jak psát dějiny 'po konci dějin', jak psát literární dějiny a pěstovat literární historiografii, získaly v našem prostředí na významu po roce 1989. Tyto diskuse zproblematizovaly nejen 'psaní dějin literatury, ale i samotný obor literární historie. Nad
eBook:,Nechte se navnadit jedním z více než sedmdesáti lahodných receptů, které potěší i ty nejmlsnější jazýčky! Food blogerka Kateřina Látalová se proslavila svými sladkými recepty a ty nejlepší vám přináší v podobě kuchařky. Čekají na vás mugcaky, lívanečky a
Po úspěšných publikacích Nenuda v duchu českých tradic a Nenuda - Cestujeme po Evropě přišlaí Nenuda - Jak si hrají v Japonsku. Je určena dětem, učitelům, vychovatelům, rodičům, zkrátka všem, kteří se snaží, aby pro ně nuda zůstala neznámým pojmem. Tentokrát se na