Nejnižší cena za posledních 45 dní: 241 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
V této knize naleznete téměř 90 receptů a 18 návodů na domácí výrobu kosmetických přípravků a vonných dekorací, ale i rady, jaký druh levandule vybrat do zahrádky, jak se o ni starat, sklízet ji a skladovat. Pak můžete díky vlastním vypěstovaným rostlinkám vyrobit svým přátelům neobvyklé dárky vonící levandulí, či využít četné kuchyňské recepty. Autorka jich pro vás připravila opravdu hodně - od polévek přes hlavní chody, přílohy, dezerty, sirupy, smoothie, džemy, různé pochutiny, až po kořenící směsi.
eBook: V této knize naleznete téměř 90 receptů na pokrmy s levandulí a 18 návodů na domácí výrobu kosmetických přípravků a vonných dekorací, ale i pěstitelské rady, jaký druh levandule vybrat do zahrádky, jak se o ni starat, sklízet ji a skladovat. Sbírka kuchyňských
V této knize naleznete téměř 90 receptů a 18 návodů na domácí výrobu kosmetických přípravků a vonných dekorací, ale i rady, jaký druh levandule vybrat do zahrádky, jak se o ni starat, sklízet ji a skladovat. Pak můžete díky vlastním vypěstovaným rostlinkám vyrobit svým
Med ve všech podobách. Med ochucený, medové speciality i med jako přísada v desítkách pokrmů! V této knize odhalíte netušené možnosti, jak využít med v domácí kuchyni: Ochucené medy, perníčky, zmrzlliny, džemy, želé, likéry, karamelky a další cukrovinky, dezerty,
eBook: Med ve všech podobách. Med ochucený, medové speciality i med jako přísada v desítkách pokrmů! | V této knize odhalíte netušené možnosti, jak využít med v domácí kuchyni: Ochucené medy, perníčky, zmrzlliny, džemy, želé, likéry, karamelky a další cukrovinky, dezerty,
Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s
eBook: Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby! | Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky,
Příručka začínajícího chovatele domácího zvířectva (slepic, hus, kachen, králíků, koz a ovcí), ale také zahrádkáře, který se chce stát hostitelem některých volně žijících živočichů. Získáte důležité informace „jak na to“ o chovu - jaké příbytky zvířata
eBook: Vyzkoušejte si výrobu vlastního sýra! Získáte úžasné dobroty a naleznete nové hobby! | Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené
eBook: Příručka začínajícího chovatele domácího zvířectva (slepic, hus, kachen, králíků, koz a ovcí), ale také zahrádkáře, který se chce stát hostitelem některých volně žijících živočichů. Získáte důležité informace „jak na to“ o chovu - jaké příbytky
Tato kniha navazuje na první, velice úspěšnou, kuchařku Karolíny Kamberské - Karolína, domácí kuchařka - i na její stejnojmenný populární pořad na TV Prima. Šest přehledných kapitol nabízí prověřená a nápaditá jídla pro všední i sváteční den a různé životní
Domácí kuchařka Marie Vinické je zaměřena především na tradiční recepty, ale svůj oblíbený pokrm si tam pravděpodobně najde každý. Polévky, masitá jídla, přílohy, bezmasá jídla, vánoční cukroví, moučníky, dorty... „Celoživotní láska k vaření mě přivedla k
eBook: Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jejich zpracování. Zahradních i volně rostoucích. Popisy, léčivé či chuťové vlastnosti, požadavky potřebné k růstu, jak a v čem je pěstovat. A to jak klasické „kuchyňské“ bylinky, tak i léčivky vhodné pro přípravu
Česká domácí kuchařka plná původních rodinných receptů předávaných z generace na generaci se vrací. Oblíbená kuchařka Elišky Maixnerové, která se dočkala několika dotisků a cestu si našla i mezi krajany v zahraničí, je po více než dvaceti letech od prvního vydání
Kuchařka určená pacientům s žaludečními obtížemi (žaludeční neurózou, žaludečními vředy nebo žaludeční dyspepsií) obsahuje moderní recepty upravené tak, aby mechanicky i chemicky chránily zažívací trakt. Recepty připravila dietní sestra Bc. Vladimíra Havlová a úvod
Třetí kniha gastronomické novinářky a televizní kuchařky Karolíny Kamberské navazuje na předchozí velmi úspěšné tituly Karolína, domácí kuchařka a Štěstí z kuchyně i na oblíbený televizní pořad o vaření na TV Prima. Autorka v této knize nazvané Jídlo jako vášeň s
Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě
Tato kniha není jen prostou kuchařkou, tedy souborem receptů, ale je též knihou k poučení o církevním roku a jeho vlivu na jídelní zvyklosti předků, o životě farářů a farských hospodyň, a to obzvláště na venkovských farách, a též o sepětí tehdejšího jídelníčku s
eBook: Vynikající dietní kuchařka specialistů, pracovníků IKEMu | Kuchařka určená pacientům s žaludečními obtížemi (žaludeční neurózou, žaludečními vředy nebo žaludeční dyspepsií) obsahuje moderní recepty upravené tak, aby mechanicky i chemicky chránily zažívací
Kniha Setkání s géniem není prvotinou Petra Jachnina. Novela Ponty, sbírka básní Jako a dvě kuchařky o taštičkách, to jsou dílka, která můžeme vnímat, jako průniky do literatury. Povídková kniha setkání s géniem je šestnáct zážitků Petra Jachnina z doby jeho dětství
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i
eBook: Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše
Máte rádi voňavý domácí chléb, křupavé domácí rohlíky a houstičky či nadýchané moučníky? Chcete si zkusit upéci vlastní kváskový chléb či připravit pohoštění pro přátele? V kuchařce najdete mnoho jednoduchých osvědčených receptů s použitím tohoto šikovného
Neobyčejná Paličkou praštěná kuchařka Apettite for Destruction je nekonvenční fúzí vaření a hudby koncipovaná jako rádiový playlist. Nabízí padesát receptů a padesát hudebních specialit. Pobavíš se a pochutnáš si ty i tvoji blízcí. Nejlepší dárek pro společenské
Kniha je oslavou domácího vaření. Gastronomická novinářka, písničkářka a matka tří dětí Karolína Kamberská ve svých receptech vychází z tradic našich babiček, ale přetváří je pro 21. století. Recepty předávané z generace na generaci, kuchařská invence i inspirace z