Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
80% čokoláda z kakaových bobů trinitario - Tree to Bar / Bean to Bar
Klenot mezi čokoládami, který v sobě ukrývá nejen neobyčejnou chuť, ale i příběh o vášni, tradici a jedinečnosti. Tato čokoláda je výsledkem pečlivé práce vášnivého kostarického farmáře, který se věnuje pěstování a zpracování kakaových bobů odrůdy Trinitario přímo na své rodinné farmě.
Díky tomu má tento farmář naprostou kontrolu nad celým procesem od pěstování kakaových bobů až po finální produkt, což je ve světě čokolády naprosto ojedinělé. Každý kousek této čokolády je výsledkem jeho práce a odhodlání.
Většina čokoládoven po celém světě nakupuje kakaové boby od různých zemědělců, což jim znemožňuje mít kompletní kontrolu nad celým procesem od pěstování po zpracování.
Naše čokoláda z Kostariky je v tomto ohledu zcela unikátní. Díky tomu, že náš farmář drží pevně v rukou všechny fáze produkce, můžeme zaručit nejen nejvyšší kvalitu, ale také jedinečnost každého kousku čokolády, která se dostane do vašich rukou.
Tato čokoláda je nejen pochoutkou, ale také poctou tradici, řemeslnému umění a přírodě Kostariky.
čokoláda získala tyto certifikátyVegan / Vegetarian - výrobek není živočišného původu a neobsahuje živočišné přísady.
Fairtrade - daný produkt splňuje určité sociální, ekonomické a ekologické standardy.
UTZ / Rain Forest Alliance - program pro udržitelné pěstování kakaa ve světě.
Kosher - potraviny splňující soubor židovských předpisů a stravovacích návyků, známý jako kašrut.
Gluten Free, GMO Free - produkt neobsahuje lepek a neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Co znamená Tree to Bar / Bean to BarTree to Bar je označení pro výrobce, který vlastní území, kde se kakaové boby pěstují, a které následně i zpracovává. Bean to bar pak znamená, že výrobce promění kakaové boby na čokoládu se zachováním jedinečných vlastností daného kakaa. Výrobce má tedy absolutní kontrolu od pěstování bobů až po jejich zpracování v zemi původu.
kakaové boby trinitarioKakaové boby Trinitario získaly své pojmenování po ostrově Trinidad, kde se původně pěstovala odrůda Criollo. Nepřízní osudu byly tyto plantáže ale zdevastovány a vysazena byla nová odolnější odrůda Forastero. Tyto dvě odrůdy se následně zkřížily a vznikla nová odrůda Trinitario.
Tyto kakaové boby v sobě tak spojují to nejlepší z původních odrůd – plnou, rozmanitou a bohatou chuť odrůdy Criollo, odolnost a vyšší úrodnost odrůdy Forastero.
Použití čokoládyPřipravte si z 80% čokolády Trinitario náplň do pralinek, ganache či fondue. Polijte s ní domácí müsli tyčinky, sušenky nebo dezerty. Překvapte své blízké vlastní čokoládou, z těchto peciček to půjde snadno. Zaručujeme, že ať použijete 80% Plantážní čokoládu Trinitario Costa Rica kdekoli, výsledkem bude gurmánský zážitek.
Složení80% kakaové boby, 20% nerafinovaný třtinový cukr.
Původ kakaových bobů: Kostarika (Střední Amerika)
Odrůda kakaových bobů: Trinitario
Celkový obsah kakaového másla: 42,8%
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2524 kJ / 603 kcal |
Tuky | 42,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 28,0 g |
Sacharidy | 44,8 g |
z toho cukry | 20,0 g |
Bílkoviny | 7,8 g |
Vláknina | 21,9 g |
Sůl | 0 g |
Skladujte v suchu v uzavřeném obalu při teplotě 18-22 °C a max. 50 % relativní vlhkosti.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
země původuKostarika
Produkt Vital Country Farmářská čokoláda 80% Trinitario Costa Rica Množství: 250 g označuje EAN kód 8596466013538.
Množství | 250 g |
Vlastnosti | Bez lepku |
Kategorie | Čokolády, Čokoláda, Kakao |
EAN | 8596466013538 |
100% Arabika Costa Rica Tarrazú čerstvě pražená káva. Chuťový profil : čokoláda, oříšek, pomeranč Oblast : tarrazú Canton, San Chosé, Odrůda: Caturra, Catuai Nadmořská výška : 1400 až 1500 m n.m. Datum pražení: 10.04.2024 a později Doporučená příprava: espresso SKÓRE
GRIZLY Mandle v hořké čokoládě s kakaem 250 g | | Vlastnosti a výhody: Mandle patří k jedněm z nejzdravějších skořápkových plodů. Mají vysokou výživovou hodnotu, obsahují velký podíl zdravých tuků a také bílkovin. Jsou zdrojem vápníku, zinku, hořčíku a dalších
vital country Arašídový krém křupavý | Jakmile jednou naše křupavé arašídové máslo ochutnáte, už nebudete chtít jiné. Stejně jako všechny naše másla, i toto prošlo velice pečlivým procesem zpracování, bez nezdravých palmových olejů nebo jakýchkoliv konzervantů. Naše
GRIZLY Kakaová hmota 100% 250 g | | Kakaová hmota je vlastně 100% hořká čokoláda. Ne nadarmo je proto základní složkou při výrobě kvalitní čokolády – čím více procent kakaové hmoty čokolády obsahuje, tím je její chuť více hořká. Hmota vzniká namletím
hořká čokoláda se stévií | TRAPA hořká čokoláda se stévií je příkladem vynikající čokolády s plnou chutí kakaa, bez přidaného řepného cukru, jen mírně doslazenou alternativními sladidly. Maltitol je cukerný alkohol s podobnou sladivostí jako cukr, ale obsahuje daleko
Carla Hořká čokoláda 70% s praženými mandlemi 80 g | | Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, pražené mandle sekané (10 %), kakaové máslo, emulgátory (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON
Lifefood Čokoláda 80 % kakao BIO RAW 70 g | | Bez mléka a cukru, přesto lahodně sladká a jemná. Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Osmdesát procent kakaa se špetkou vanilky zajistí vašim chuťovým pohárkům potěšení z pravé čokolády, která vás překvapí
Hořká čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda o obsahu 53,8% kakaa. Tyto čokoládové kousky jsou určeny k tání a mají vyváženou hořkou kakaovou chuť, která je ideální pro výrobu bonbonů nebo čokolády. Jsou také perfektní na polevu cupcakes nebo
Liebharts Hořká čokoláda s 99% kakaa Bio | | Popis: Hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa pro opravdu intenzivní zážitek | | Vhodné pro bezlepkovou dietu. | | Složení: kakaová hmota*, kakaové máslo*, surový třtinový cukr* * z ekologického zemědělství | | Alergeny: Čokolády mohou
Gainer Nutrend COMPRESS B.I.G., 2100 g, čokoláda+kakao: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Nutrend COMPRESS B.I.G. Čokoláda+kakao, 2100 g
Carla Čokoláda na vaření 100 g | | Složení: Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušená syrovátka, mléčný tuk, emulgátory (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR. | | | Může obsahovat stopy
GRIZLY Belgická hořká čokoláda 500 g | | | Administrativní zařazení: Čokoládové pecičky | Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Min. podíl kakaa v %: 54,5 % (35,1 % kakaové máslo a 19,4 % odtučněný kakaový
Valor Čokoláda s mandlemi a 85 % kakaa 100 g | | Intenzivní 85% hořká čokoláda s kousky mandlí. Bestseller pro milovníky čokolády bez cukru. Jedinečná směs a textura v každém kousku, bez přídavku cukru! Více informací a inspirace najdete na instagramu @chocolatesvalor.czsk | | Mistři
Nutspread Oříšková čokoláda 250 g | | Smetanově jemné kešu máslo, křupavé kousky lískových oříšků a lískooříškový krém s bio fair trade kakaem - nejenom, že to báječně zní, navíc se tohle máslo rozplývá na jazyku jako ta nejjemnější mléčná čokoláda. | | Bez cukru,
Trapa Mléčná čokoláda bez laktózy 90 g | | Mléčná čokoláda bez laktózy obsahuje minimálně 34 % kakaové sušiny. | | Vlastnosti a výhody: Kakao v čokoládě se získává z kakaovníku, rostliny bohaté na minerální látky a antioxidanty. Další pro nás prospěšné látky obsažené
GRIZLY Hořká čokoláda 60% 500 g | | | Administrativní zařazení: Čokoládové produkty | Složení: Kakaová hmota (UTZ-MB), cukr, kakaové máslo (UTZ-MB), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (UTZ-MB), emulgátor (sójový lecitin), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar | Země
Valor Čokoláda bez cukru 92 % kakaa 100 g | | Značka Valor se zpracování čokolády věnuje více než 130 let. Vybírá nejlepší kakaové boby z různých koutů světa, zejména z Ekvádoru, Panamy a Ghany, které dodají jedinečné aroma, chuť a texturu. Všechny produkty Sugars Free (bez
Taitau Exclusive Selection Hořká čokoláda 100% 90 g | | Hořká čokoláda 100 % kakaové sušiny. | | Složení: Kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek s nižším obsahem tuku, emulgátor - řepkový lecitin, vanilkové aroma. Kaková sušina min. 100 %. | | Může obsahovat stopy lepku,
Ořechy Allnature Mandle v čokoládě s kakaem 100 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Mandle v čokoládě s kakaem Allnature100 g
Torras Hořká čokoláda s jablkem 75 g | | Hořká čokoláda se sušenými kousky jablek. | | Složení: Kakaová hmota (min 50%), sladidlo ze škrobu (maltitol), kakaové máslo, inulin, polotučný kakaový prášek, emulgátor (sójový lecitin) a aroma (vanilka a jablko), sušené kousky jablka
Torras Hořká čokoláda s mangem 75 g | | Hořká čokoláda vhodná pro diabetiky. Bez lepku. | | Složení: Kakaová hmota (min 51%), sladidlo ze škrobu (maltitol), kakaové máslo, inulin, polotučný kakaový prášek, emulgátor (sójový lecitin) a aroma (vanilka a jahoda), sušené kousky mango
Tony’s Chocolonely Mléčná čokoláda 180 g | | Belgická mléčná čokoláda, jejíž základem je kakao z těch nejkvalitnějších kakaových bobů. Nechte kousek rozplynout na jazyku a užijte si chuť čokolády tak, jak má být. Suroviny jsou získány v souladu s podmínkami
GRIZLY Mléčná čokoláda 32% 500 g | | Vlastnosti a výhody: Mléčnou čokoládu s 32% obsahem kakaa ve formě peciček využijete obzvláště pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Má bod tání mezi 31 a 35 stupni. Kakao v čokoládě se získává z kakaovníku, rostliny bohaté na