Nejnižší cena za posledních 45 dní: 129 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
100% čokoláda z kakaových bobů trinitario - Tree to Bar / Bean to Bar
Klenot mezi čokoládami, který v sobě ukrývá nejen neobyčejnou chuť, ale i příběh o vášni, tradici a jedinečnosti. Tato čokoláda je výsledkem pečlivé práce vášnivého kostarického farmáře, který se věnuje pěstování a zpracování kakaových bobů odrůdy Trinitario přímo na své rodinné farmě.
Díky tomu má tento farmář naprostou kontrolu nad celým procesem od pěstování kakaových bobů až po finální produkt, což je ve světě čokolády naprosto ojedinělé. Každý kousek této čokolády je výsledkem jeho práce a odhodlání.
Většina čokoládoven po celém světě nakupuje kakaové boby od různých zemědělců, což jim znemožňuje mít kompletní kontrolu nad celým procesem od pěstování po zpracování.
Naše čokoláda z Kostariky je v tomto ohledu zcela unikátní. Díky tomu, že náš farmář drží pevně v rukou všechny fáze produkce, můžeme zaručit nejen nejvyšší kvalitu, ale také jedinečnost každého kousku čokolády, která se dostane do vašich rukou. Tato čokoláda je nejen pochoutkou, ale také poctou tradici, řemeslnému umění a přírodě Kostariky.
čokoláda získala tyto certifikátyVegan / Vegetarian - výrobek není živočišného původu a neobsahuje živočišné přísady.
Fairtrade - daný produkt splňuje určité sociální, ekonomické a ekologické standardy.
UTZ / Rain Forest Alliance - program pro udržitelné pěstování kakaa ve světě.
Kosher - potraviny splňující soubor židovských předpisů a stravovacích návyků, známý jako kašrut.
Gluten Free, GMO Free - produkt neobsahuje lepek a neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Co znamená Tree to Bar / Bean to BarTree to Bar je označení pro výrobce, který vlastní území, kde se kakaové boby pěstují, a které následně i zpracovává. Bean to bar pak znamená, že výrobce promění kakaové boby na čokoládu se zachováním jedinečných vlastností daného kakaa. Výrobce má tedy absolutní kontrolu od pěstování bobů až po jejich zpracování v zemi původu.
Kakaová hmota = 100% čokoládaKakaová hmota je označení pro 100% čokoládu. Kakaová hmota vzniká při mletí kakaových bobů v kakaových mlýnech. Čím vyšším číslem v procentech je čokoláda označena, tím obsahuje více kakaové hmoty. Tato kakaová hmota obsahuje 53,5 % tuku neboli kakaového másla. Kakaová hmota Trinitario má vynikající silnou čokoládovou chuť bez kyselého akcentu.
kakaové boby trinitarioKakaové boby Trinitario získaly své pojmenování po ostrově Trinidad, kde se původně pěstovala odrůda Criollo. Nepřízní osudu byly tyto plantáže ale zdevastovány a vysazena byla nová odolnější odrůda Forastero. Tyto dvě odrůdy se následně zkřížily a vznikla nová odrůda Trinitario.
Tyto kakaové boby v sobě tak spojují to nejlepší z původních odrůd – plnou, rozmanitou a bohatou chuť odrůdy Criollo, odolnost a vyšší úrodnost odrůdy Forastero.
použití kakaové hmotyNastrouhejte si tuto čokoládu do ranní obilné kaše, tvarohu, jogurtu i müsli. S čokoládou Trinitario můžete vyrobit domácí čokoládu vysoké kvality. Přidat můžete různé ořechy či lyofilizované ovoce.
Čokoládové pecičky jsou ideální do všemožných sušenek, těst, náplní, k výrobě pralinek, polev a dalších cukrárenských výrobků. Gurmáni si na čokoládě z kakaových bobů Trinitario pochutnají jen tak.
kakaová hmota Složení100% kakaová hmota (ve formě pecek)
Původ kakaových bobů: Kostarika (Střední Amerika)
Odrůda kakaových bobů: Trinitario
Obsah kakaového másla: 53,5%
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2741 kJ / 655 kcal |
Tuky | 53,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 35,0 g |
Sacharidy | 31,0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 9,8 g |
Vláknina | 27,4 g |
Sůl | 0 g |
Skladujte v suchu v uzavřeném obalu při teplotě 18-22 °C a max. 50 % relativní vlhkosti.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
země původuKostarika
Produkt Vital Country Kakaová hmota Trinitario Costa Rica (100% čokoláda) Množství: 250 g popisuje EAN kód 8596466013507.
Množství | 250 g |
Vlastnosti | Bez lepku |
Kategorie | Čokolády, Čokoláda, Kakao |
EAN | 8596466013507 |
GRIZLY Kakaová hmota 100% 250 g | | Kakaová hmota je vlastně 100% hořká čokoláda. Ne nadarmo je proto základní složkou při výrobě kvalitní čokolády – čím více procent kakaové hmoty čokolády obsahuje, tím je její chuť více hořká. Hmota vzniká namletím
Carla Čokoláda na vaření 100 g | | Složení: Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušená syrovátka, mléčný tuk, emulgátory (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR. | | | Může obsahovat stopy
Carla Hořká čokoláda 70% 100 g | | Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátory (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR. | | | Alergeny jsou ve složení zvýrazněny tučně. Může
GRIZLY Mandle v hořké čokoládě s kakaem 250 g | | Vlastnosti a výhody: Mandle patří k jedněm z nejzdravějších skořápkových plodů. Mají vysokou výživovou hodnotu, obsahují velký podíl zdravých tuků a také bílkovin. Jsou zdrojem vápníku, zinku, hořčíku a dalších
GRIZLY Hořká čokoláda 60% 500 g | | | Administrativní zařazení: Čokoládové produkty | Složení: Kakaová hmota (UTZ-MB), cukr, kakaové máslo (UTZ-MB), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (UTZ-MB), emulgátor (sójový lecitin), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar | Země
Carla Hořká čokoláda 70% s praženými mandlemi 80 g | | Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, pražené mandle sekané (10 %), kakaové máslo, emulgátory (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON
Valor Čokoláda s mandlemi a 85 % kakaa 100 g | | Intenzivní 85% hořká čokoláda s kousky mandlí. Bestseller pro milovníky čokolády bez cukru. Jedinečná směs a textura v každém kousku, bez přídavku cukru! Více informací a inspirace najdete na instagramu @chocolatesvalor.czsk | | Mistři
Torras Hořká čokoláda s jablkem 75 g | | Hořká čokoláda se sušenými kousky jablek. | | Složení: Kakaová hmota (min 50%), sladidlo ze škrobu (maltitol), kakaové máslo, inulin, polotučný kakaový prášek, emulgátor (sójový lecitin) a aroma (vanilka a jablko), sušené kousky jablka
Taitau Exclusive Selection Hořká čokoláda 100% 90 g | | Hořká čokoláda 100 % kakaové sušiny. | | Složení: Kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek s nižším obsahem tuku, emulgátor - řepkový lecitin, vanilkové aroma. Kaková sušina min. 100 %. | | Může obsahovat stopy lepku,
Ořechy Allnature Mandle v čokoládě s kakaem 100 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Mandle v čokoládě s kakaem Allnature100 g
Valor Čokoláda bez cukru 92 % kakaa 100 g | | Značka Valor se zpracování čokolády věnuje více než 130 let. Vybírá nejlepší kakaové boby z různých koutů světa, zejména z Ekvádoru, Panamy a Ghany, které dodají jedinečné aroma, chuť a texturu. Všechny produkty Sugars Free (bez
Torras Hořká čokoláda 72% 75 g | | Hořká čokoláda, bez lepku, dia. | | Složení: Kakaová hmota (min 72%), sladidlo (maltitol), kakaové máslo, inulin, polotučné kakaový prášek, emulgátor (sójový lecitin) a aroma (vanilka). | | Může obsahovat stopy ořechů a mléka. | Hořká čokoláda
Valor mléčná čokoláda 36 % kakaa bez lepku a přidaného cukru 100 g | | | | Země původu: Španělsko | Mléčná čokoláda 36 % kakaa, bez cukru a lepku
Valor čokoláda 70 % kakaa bez přidaného cukru s kousky pomeranče 100 g | | Značka Valor se zpracování čokolády věnuje více než 130 let. Vybírá nejlepší kakaové boby z různých koutů světa, zejména z Ekvádoru, Panamy a Ghany, které dodají jedinečné aroma, chuť a texturu
100% čisté kakaové máslo je vhodné při výrobě a temperování čokolády a čokoládové polevy. Používá se na ředění, přidání chuti a hladkosti do čokolády a různých krémů. Je odolné vůči vysokým teplotám proto je vhodnější než klasický tuk či máslo, je vhodné
Sharkies sušenky bez lepku | Gullón Gluten Free sušenky neobsahují lepek a obsahují slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové. Na výběr jsou různé druhy bezlepkových sušenek, které jsou vhodné při bezlepkové dietě nebo při zdravém životním stylu. | Společnost
The Chocolate Hořká čokoláda s mandlemi 100 g | | Lahodná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa a mandlemi je velmi chutná a díky tvaru trojúhelníku, do kterého je zabalená vypadá i velmi vkusně. Je z kvalitních surovin a vyrobená v České republice. | | Složení: Kakaová hmota
Gainer s obsahem 20% bílkovin pro nastartování regenerace a pro podporu nárůstu svalové hmoty
Taitau Exclusive Selection Hořká čokoláda 90% 100 g | | Vysokoprocentní hořká čokoláda s obsahem kakaa 90 %. | | Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor - řepkový lecitin, vanilkové aroma. Kakaová sušina min. 90 %. | | Může obsahovat stopy lepku, mléka a skořápkových
Taitau Exclusive Selection Mléčná čokoláda 35% 100 g | | Lahodná mléčná čokoláda s obsahem kakaa 35 %. | | Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené odstředěné mléko, kakaová hmota, emulgátor - řepkový lecitin, vanilkové aroma. Kakaová sušina min. 35 %, min. 18% mléčné
Protein Nutrend 100 % Whey Protein 2250 g, čokoláda + kakao: Jste aktivní sportovec nebo jen potřebujete doplnit svůj jídelníček o kvalitní bílkoviny? Vyzkoušejte syrovátkový protein Nutrend 100% Whey Protein s příchutí čokolády a kakaa, jehož 2250gramové balení
| Solené preclíky v mléčné čokoládě | mléčná čokoláda 65 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), preclíky solené 33 % (pšeničná mouka, řepkový olej, jedlá sůl 2,3 %, mořská sůl 1,2 %, regulátor kyselosti:
Liebharts Hořká čokoláda 85 % kakao 100 g BIO | | Čokoláda je jednou z nejoblíbenějších pochoutek na světě, je potěšením pro všechny smysly. Pravá hořká čokoláda Liebhart's obsahuje 85% toho nejkvalitnějšího bio kakaa a kakaového másla. Syrová chuť kakaových bobů
Snadno rozpustná bílkovina na syrovátkové bázi, pro posilování i do diety.. Základem práškového koncentrátu Nutrend 100% WHEY Protein je ultrafiltrovaný koncentrát mléčné syrovátky (WPC) spolu s nejčistší formou izolátu syrovátkové bílkoviny (WPI). Díky technologii