Nejnižší cena za posledních 45 dní: 50 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
PROBIO Chlebová mouka pšeničná BIO 1000 g Složení: Pšeničná mouka chlebová* 100% *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Vlastnosti a výhody: Pro snadnější pečení vašeho domácího chleba vám přinášíme chlebové bio mouky. Chlebová mouka má ve srovnání s klasickou moukou tmavší barvu a hrubší strukturu, tak aby vázala více vody a těsta z ní tak byla tažnější. Je vhodná k pečení v domácích pekárnách i v peci či troubě. Recept na žitno-pšeničný chléb Ingredience: 800 g žitné mouky chlebové 200 g pšeničné mouky chlebové 5 g kmínu 25 g soli 25 g droždí 30 ml octa 800 ml vlažné vody žitná mouka na vysypání forem Postup Do mísy nalijeme vodu a přidáme ostatní suroviny. Promícháme vařečkou nebo pomocí robota a dohladka vypracované těsto necháme v míse 30 min zrát. Po vyzrání rozdělíme těsto na díly podle velikosti forem. Těsto bude lepivé. Díly rukama zformujeme na válu pomoučeném žitnou moukou do tvaru válečku. Forma má být zhruba z poloviny plná. Těsto necháme ve formách asi 30 min kynout. Poté chleby ve formách vložíme do zapářené trouby vyhřátě na 250 stupňů (domácí troubu zapáříme tak, že na stěny rozpálené trouby nastříkáme vodu). Po třech minutách troubu odvětráme, aby unikla přebytečná pára, snížíme teplotu na 180 stupňů a pečeme 35 až 40 min dle velikosti formy, aby kůrka získala tmavohnědou barvu. Po vyndání z trouby chleby opatrně vyklopíme z forem a necháme vychladnout. Pro snadnější pečení vašeho domácího chleba.
Produkt PROBIO Chlebová mouka pšeničná BIO 1000 g popisuje EAN kód 8595582420817.
Kategorie | Mouka |
EAN | 8595582420817 |
PROBIO Chlebová mouka pšeničná BIO 1000 g | | | Složení: Pšeničná mouka chlebová* 100% | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | Skladování: Skladujte v suchu a temnu. | | | Vlastnosti a výhody: Pro snadnější pečení vašeho domácího chleba vám přinášíme chlebové
PROBIO Pšeničná mouka bílá polohrubá BIO 1000 g | | Složení: pšeničná mouka* 100% | | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | | | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | | | Polohrubá bílá mouka v bio kvalitě. Používá se hlavně při přípravě
PROBIO Pšeničná mouka bílá hladká BIO 1000 g | | | Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka | Složení: Hladká pšeničná mouka* 100% | *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství | Skladování: Skladujte v suchu a temnu. | Balení: Papírový
PROBIO Celozrnná mouka pšeničná jemně mletá BIO 1000 g | | | Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka | Složení: Celozrnná pšeničná mouka* 100% | *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství | Skladování: Skladujte v suchu a temnu. | Balení: Papírový
PROBIO Chlebová mouka špaldová BIO 1000 g | | | Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka | Složení: Chlebová špaldová mouka* 100% | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | Skladování: Skladujte v suchu a temnu. | Balení: Papírový obal | | | Vlastnosti a
PROBIO Chlebová mouka žitná BIO 1000 g | | | Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka | Složení: Chlebová žitná mouka* 100% | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | Skladování: Skladujte v suchu a temnu. | Balení: Papírový obal | | | Vlastnosti a
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny. Je vhodná na třená a
PROBIO Vřetena pšeničná se špenátem BIO 300 g | | Složení: pšeničná mouka celozrnná* 97%, sušený špenát mletý* 3 % | | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | | | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | | | | Použití: Vřetena pšeničná celozrnná se
Bioharmonie Pšeničná mouka bílá hladká BIO 4000 g | | Složení: pšeničná mouka* 100 % | | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | | | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | | | Jemně mletá bílá mouka v bio kvalitě. Vhodná zejména pro pečení
Probio Chlebová mouka žitná BIO 4000 g | | | Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka | Složení: Chlebová žitná mouka* 100% | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | Skladování: Skladujte v suchu a temnu. | Balení: Papírový obal | | | Vlastnosti a
PROBIO Špaldová mouka bílá hladká BIO 1000 g | | | Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka | Složení: Špaldová mouka* hladká 100% | *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství | Skladování: Skladujte v suchu a temnu. | Balení: Papírový obal | | | Vlastnosti
PROBIO Ječná mouka celozrnná jemně mletá BIO 1000 g | | | Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky - mouka | Složení: Celozrnná ječná mouka* 100% | *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství | Skladování: Skladujte v suchu a temnu. | Balení: Papírový
Prostě pekařská Mouka pro pšenično - žitný chléb se stabilním kvasem 1000 g | | Mouky značky „Prostě pekařská“ neobsahují žádné chemické či enzymatické preparáty a ani nejsou uměle bělené. Vlastní výroba se vyznačuje velmi jemným mletím, mouka tak má lepší
PROBIO Žitná mouka výražková BIO 1000 g | | Složení: Žitná mouka* světlá 100% | | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | | | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | | | Žitná mouka vzniká rozemletím žitného zrna. Nemusí být nutně celozrnná, aby si
GRIZLY Žitná mouka chlebová BIO 1000 g | | Žitná mouka se vyrábí mletím pečlivě vybraných žitných zrn vysoké kvality. Zrno je pomleto včetně části obalu a díky tomu je vzniklá mouka velmi bohatá na vlákninu. Pečivo s naší žitnou moukou vás zasytí na delší dobu. Oproti
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná špaldová mouka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chléb, quiche, pizzy… Náš TIP:
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového kvásku a na pečení chleba. Vhodná
PROBIO Žitná mouka výražková BIO 4000 g | | Složení: Žitná mouka* světlá 100% | | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | | | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | | | Mouky probio jsou vyráběny v bio mlýně v malých šaržích tak, aby se k
PROBIO Cizrnová mouka BIO 450 g | | Velmi dobře chutná v bylinkových dipech, v oblíbeném humusu i jako doplněk do chleba a dalších druhů pečiva. A kdo rád řízečky jak masové tak zeleninové, zkuste je v cizrnové mouce obalit, bez použití vajec či dalších přísad perfektně
PROBIO Mouka z červené pšenice celozrnná BIO 450 g | | Složení: mouka z červené pšenice* celozrnná | | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | | | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | | | | | Mouka z červené pšenice na pěkně vypečené sušenky Mouka z
PROBIO Pohanková mouka BIO 500 g | | Složení: mouka pohanková* 100 % | | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | | | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | | | Jemně namletá mouka z pohankových krup. Pohanková mouka je vhodná jako příměs do bílé mouky pro
PROBIO Ječná mouka celozrnná jemně mletá BIO 500 g | | | Složení: Celozrnná mouka ječná* 100% | | *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství | | | | Celozrnná ječná mouka je vynikající na vaření, pečení a zahušťování. Výborná do knedlíčků, zavářek, omáček, pudinků
Kukuřičná mouka s vůní a chutí žhavého Mexika Kukuřičná mouka - vaše jízdenka do žhavého Mexika. Dopřejte si plněné křupavé tortilly v jejich neomezených variacích přesně podle vaší fantazie. My máme kukuřičnou mouku rádi i na ranní kaše, sušenky, placičky a jako
PROBIO Mouka ovesná celozrnná BIO 300 g | | Ovesná mouka celozrnná - dopřejte svým sušenkám ten pravý říz! Ovesná mouka celozrnná je skvělým doplňkem na vaše pečení. S ní budou mít vaše sušenky a krekry příjemnou ovesnou chuť a křehčí a vláčnější strukturu