Nejnižší cena za posledních 45 dní: 51 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.Složení: přípravek z mořských řas Gelidium sp.
Návod: Na 400 ml vody dávkujeme 5 g agaru, 40 g cukru, možno přidat šťávu z citrónu či ovoce. Do teplé vody vsypeme agar, přivedeme k varu, vaříme 4 - 8 minut. Cukr přidáváme během vaření, nakonec ochutíme šťávou z citrónu. Podáváme po ztuhnutí. Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Produkt Valdemar Grešík Grešík Agar 20 g #1156497 má přiřazen EAN kód 8595122360009.
Průměrné výživové údaje ve 100 g | |
energetická hodnota (kJ) | 701,4 |
tuky (g) | 0 |
sacharidy (g) | 83,9 |
cukry (g) | 0 |
bílkoviny (g) | 0 |
sůl (g) | 0,25 |
Kategorie | Koření |
EAN | 8595122360009 |
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.Složení: přípravek z mořských řas Gelidium sp. | Návod: Na 400 ml vody dávkujeme 5 g agaru, 40 g cukru, možno přidat šťávu z
Grešík Hřibové koření 20 g | | K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Hřiby 22 %, jedlá sůl (max. 20 %), cibule,
Grešík Hřebíček celý 20 g | | Eugenia aromatica, do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. | | Složení: Hřebíček (poupata hřebíčkovce vonného). | Eugenia aromatica, do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené
Grešík Koření na gyros 30 g | | Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi. | | Složení: Paprika, jedlá sůl (max. 20 %), česnek, cibule, koriandr, rajčatový prášek, kurkuma, třtinový cukr, pepř, petržel, oregáno, bazalka, rozmarýn, tymián,
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu
Grešík Koření Argentina steak 50 g | | Výborná směs koření určená především na pečená masa a steaky. Je lehce pikantní a vašim pokrmům dodá tu správnou chuť. | | Složení: Pepř, paprika, hořčičné semeno, kari (kurkuma, cibule, česnek, hořčice, chilli, koriandr,
Růžový pepř se používá obdobně jako klasický černý pepř. Růžový pepř je méně peprný, ale značně aromatický. | Složení: plody pepřovce peruánského. Bez glutamanu sodného.
Oregáno najde uplatnění především v italské a řecké kuchyni. Skvělé dochutí pizzu, těstoviny, drůbež. | Složení: oregáno nať drhnuté. Bez glutamanu sodného
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. | Složení: lahůdková paprika, česnek, pálivá paprika, cibule, majoránka, mořská jedlá sůl (max. 10 %), černý pepř, yzop | Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou
Čínské koření. Směs koření vhodná do asijské kuchyně a na kuřecí maso. Koření je jemně pálivé. | Složení: paprika, koriandr, třtinový cukr, jedlá sůl (max. 10 %), kurkuma, česnek, cibule, fenykl, skořice, citrónová kůra, pískavice, zázvor, pepř, badyán,
Čubrica je bulharská směs koření vhodná především do mletých mas a zapékané zeleniny, ale i do pomazánek a dalších jídel. | Složení: pískavice, saturejka, jedlá sůl (max. 31 %). Bez glutamanu sodného
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. | 5 druhů koření: Garam Masala, Chilli drcené bez jader, Indické kari, Koriandr list, Římský kmín celý
Grešík Koření grilovací byliny 40 g | | Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Paprika, pepř,
Grešík Koření Bylinkové máslo 30 g | | Směs se smíchá s máslem a podává s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. | | Složení: Jedlá sůl (max. 26 %), oregáno, petržel, majoránka, pažitka, česnek, paprika, cukr. | | Skladování: Skladujte v temném,
Grešík Chlebové koření 50 g | | Směs koření na přípravu pečiva, především chleba. | | Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). | | Složení: Kmín plod, fenykl plod, koriandr plod. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Směs koření na přípravu
Pro pití v pylové sezóně. | Složení: violka trojbarevná nať, kopřiva nať, sléz list, proskurník kořen, líska list, nátržník kořen, řepík nať, sporýš nať, třezalka naťU citlivých osob možnost fotosenzibilizace.Pije se 1 - 2 x denně. Čaj je možné podávat dlouhodobě,
Grešík Perníkové koření 40 g | | Pro přípravu perníků a cukroví. | | Složení: Skořice, koriandr, hřebíček, badyán, zázvor, muškátový ořech, nové koření. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Směs koření na přípravu perníčků a dalšího
Kořenící směs Grešík Adžika vychází z originální kavkazské receptury, jedná se o velice mírně pálivou kořenící směs, kde ve složení naleznete: papriku, koriandr, kopr, sůl, česnek, bazalku, pískavici, mátu, bobkový list, majoránku, celer, petržel, saturejku, chilli
Kardamom zvýrazňuje chuť sladkých i slaných jídel. Můžete ho využít v pečivu, asijské kuchyni, ale také v kávě či čaji, známo především z arabských zemí. | Složení: celé plody pravého kardamomu. Bez glutamanu sodného.
Maďarské koření se hodí především k přípravě různých druhů mas, zejména pečených a taktéž do pikantních omáček. | Složení: paprikové vločky, rajčatové vločky, černý pepř drcený, cibule restovaná. Bez glutamanu sodného
Provensálské koření se hodí k dochucení salátů, omáček a na drůbež. | Složení: oregáno, saturejka, bazalka, majoránka, levandule, fenykl, tymián, rozmarýn, anýz, koriandr. Bez glutamanu sodného
Chakalaja je směs koření pocházející z jižní Afriky. Chakala je středně pálivá a je vhodná především k dochucení mas, dušené zeleniny a různých pikantních omáček. | Složení: rajčatové vločky, koriandr, kurkuma, hořčice, chilli, pepř, kmín, pískavice, cizrnová