Nejnižší cena za posledních 60 dní: 40 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu.
složení: | paprika, mořská jedlá sůl (max. 20 %), oregáno, česnek, černý pepř drcený, cayennský pepř mletý |
Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu
Grešík Indické kari 50 g | | Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Koriandr,
Grešík Koření Argentina steak 50 g | | Výborná směs koření určená především na pečená masa a steaky. Je lehce pikantní a vašim pokrmům dodá tu správnou chuť. | | Složení: Pepř, paprika, hořčičné semeno, kari (kurkuma, cibule, česnek, hořčice, chilli, koriandr,
Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů. | Složení: lahůdková paprika, česnek, pálivá paprika, cibule, majoránka, mořská jedlá sůl (max. 10 %), černý pepř, yzop | Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou
Grešík Koření grilovací byliny 40 g | | Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Paprika, pepř,
Provensálské koření se hodí k dochucení salátů, omáček a na drůbež. | Složení: oregáno, saturejka, bazalka, majoránka, levandule, fenykl, tymián, rozmarýn, anýz, koriandr. Bez glutamanu sodného
Čínské koření. Směs koření vhodná do asijské kuchyně a na kuřecí maso. Koření je jemně pálivé. | Složení: paprika, koriandr, třtinový cukr, jedlá sůl (max. 10 %), kurkuma, česnek, cibule, fenykl, skořice, citrónová kůra, pískavice, zázvor, pepř, badyán,
Grešík Chlebové koření 50 g | | Směs koření na přípravu pečiva, především chleba. | | Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). | | Složení: Kmín plod, fenykl plod, koriandr plod. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Směs koření na přípravu
Saturejka je vhodná k dochucení drůbeže, luštěninových jídel a dušené kapusty. | Složení: saturejka nať drhnutá. Bez glutamanu sodného
Pro pití v pylové sezóně. | Složení: violka trojbarevná nať, kopřiva nať, sléz list, proskurník kořen, líska list, nátržník kořen, řepík nať, sporýš nať, třezalka naťU citlivých osob možnost fotosenzibilizace.Pije se 1 - 2 x denně. Čaj je možné podávat dlouhodobě,
Směs koření karí madras, je středně ostrá směs koření vhodná k přípravě polévek, drůbeže, rýže, ryb a indické kuchyně. | Složení: koriandr, kurkuma, fenykl, pepř, zázvor, kmín, chilli, muškátový květ, paprika, hřebíček. Bez glutamanu sodného.
Oregáno najde uplatnění především v italské a řecké kuchyni. Skvělé dochutí pizzu, těstoviny, drůbež. | Složení: oregáno nať drhnuté. Bez glutamanu sodného
Chilli drcené bez jader, koření typické pro všechny pálivé jídla. Hodně se využívá v jihoamerické a asijské kuchyni. | Složení: chillies drcené - středně pálivé. Bez glutamanu sodného
Směs pepřů ideální do mlýnku na koření. Oživí chuťově i barevně všechny druhy jídel. | Složení: černý, zelený a bílý pepř celý, růžový pepř celý. Bez glutamanu sodného
Rozmarýn se skvělé hodí na pečenou drůbež, do omáček, pečených brambor, vepřovou pečeni. | Složení: list rozmarýnu . Bez glutamanu sodného
Zázvor najde svoje uplatnění při dochucení drůbeže a exotických polévek, taktéž v asijské kuchyni. | Složení: kořen zázvoru. Bez glutamanu sodného
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou
Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů
Čubrica je bulharská směs koření vhodná především do mletých mas a zapékané zeleniny, ale i do pomazánek a dalších jídel. | Složení: pískavice, saturejka, jedlá sůl (max. 31 %). Bez glutamanu sodného
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. | 5 druhů koření: Garam Masala, Chilli drcené bez jader, Indické kari, Koriandr list, Římský kmín celý
Grešík Koření Bylinkové máslo 30 g | | Směs se smíchá s máslem a podává s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. | | Složení: Jedlá sůl (max. 26 %), oregáno, petržel, majoránka, pažitka, česnek, paprika, cukr. | | Skladování: Skladujte v temném,
Grešík Kurkuma mletá 50 g | | Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta. | | Složení: Kurkuma kořen mletý. | Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a
Grešík Perníkové koření 40 g | | Pro přípravu perníků a cukroví. | | Složení: Skořice, koriandr, hřebíček, badyán, zázvor, muškátový ořech, nové koření. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Směs koření na přípravu perníčků a dalšího