Nejnižší cena za posledních 60 dní: 49 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Muškátový ořech se hodí do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky i ragú.
Složení: celý plod muškátovníku vonného. Bez glutamanu sodného.
Muškátový ořech se hodí do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky i ragú. | Složení: celý plod muškátovníku vonného. Bez glutamanu sodného
Grešík Muškátový květ mletý 30 g | | Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech. | | Složení: Mníšek muškátovníku vonného. | Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech
Badyán celý, vhodný do čínské kuchyně, hovězí maso, dušené ryby a taktéž do perníku. | Složení: souplodí badyáníku. Bez glutamanu sodného
Plod jalovce je vhodný k dochucení zvěřiny, kuřete na divoko, nebo do různých marinád. | Složení: jalovec plod. Bez glutamanu sodného
Grešík Hřebíček celý 20 g | | Eugenia aromatica, do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže. | | Složení: Hřebíček (poupata hřebíčkovce vonného). | Eugenia aromatica, do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené
Koriandr uplatníte v thajské a jihoamerické kuchyni k dochucení omáček, ale taktéž do mletého masa. | Složení: koriandr plod celý. Bez glutamanu sodného
Grešík Skořice ceylonská celá 15 g | | Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná skořice čínská. | | Složení: Celá kůra skořicovníku ceylonského. | | Skladování: Skladujte v temném,
Kardamom zvýrazňuje chuť sladkých i slaných jídel. Můžete ho využít v pečivu, asijské kuchyni, ale také v kávě či čaji, známo především z arabských zemí. | Složení: celé plody pravého kardamomu. Bez glutamanu sodného.
Římský kmín je velice výrazné koření hodící se do mexické, indické a arabské kuchyně. Chuť je velice výrazná a pronikavá. | Složení: nažky římského kmínu (šabrej kmínovitá). Bez glutamanu sodného
Grešík Bobkový list celý 10 g | | Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny. | | Složení: List vavřínu 100 %. | | Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. | Jeden z nepostradatelných druhů koření, který má v kuchyni
Nové koření slouží k dochucení omáček, polévek, k marinování masa a taktéž k nakládání hub a zeleniny. | Složení: plod pimentovníku. Bez glutamanu sodného
Černý pepř se hodí prakticky na všechny druhy jídel, včetně salátů a polévek. | Složení: nedozrálé bobule pepřovníku. Bez glutamanu sodného
Růžový pepř se používá obdobně jako klasický černý pepř. Růžový pepř je méně peprný, ale značně aromatický. | Složení: plody pepřovce peruánského. Bez glutamanu sodného.
Kmín je koření, které najde uplatnění na pečených masech, slaném pečivu a taktéž v polévkách. | Složení: kmín plod. Bez glutamanu sodného
Zelený pepř je vhodný k dochucení ryb, salátů, do omáček a na všechny druhy masa. Zelený pepř se vyznačuje velice jemnou vůní a chutí. | Složení: nezralé plody pepřovníku. Bez glutamanu sodného
Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů
Pepř bílý má jemnější chuť než klasický černý pepř, hodí se pro bílá masa, omáčky, ale taky do polévek. | Složení: celé zralé plody pepřovníku. Bez glutamanu sodného
Šafrán je nejdražším kořením na světě. Už malé množství výrazně ovoní a ochutí polévky, omáčky, rýži i jídla z ryb a drůbeže. Zkuste přidat pár blizen šafránu do rizota či drůbeží polévky, kulinářský zážitek zaručen!
Kořenící směs Grešík Adžika vychází z originální kavkazské receptury, jedná se o velice mírně pálivou kořenící směs, kde ve složení naleznete: papriku, koriandr, kopr, sůl, česnek, bazalku, pískavici, mátu, bobkový list, majoránku, celer, petržel, saturejku, chilli