Nejnižší cena za posledních 60 dní: 33 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Kmín je koření, které najde uplatnění na pečených masech, slaném pečivu a taktéž v polévkách.
Složení: kmín plod. Bez glutamanu sodného.
Grešík Kmín drcený 50 g Na pečená a grilovaná masa a ryby. Složení: Drcený plod kmínu 100 %. Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě. Drcený kmín má v kuchyni všestranné využití. Hodí se do zeleninových pokrmů, omáček, polévek i pečiva.
Kmín je koření, které najde uplatnění na pečených masech, slaném pečivu a taktéž v polévkách. | Složení: kmín plod. Bez glutamanu sodného
Kmín je koření, které najde uplatnění na pečených masech, slaném pečivu a taktéž v polévkách. | Složení: kmín plod. Bez glutamanu sodného
Chilli drcené bez jader, koření typické pro všechny pálivé jídla. Hodně se využívá v jihoamerické a asijské kuchyni. | Složení: chillies drcené - středně pálivé. Bez glutamanu sodného
Římský kmín je velice výrazné koření hodící se do mexické, indické a arabské kuchyně. Chuť je velice výrazná a pronikavá. | Složení: nažky římského kmínu (šabrej kmínovitá). Bez glutamanu sodného
Skořici využijete na dochucení sladkých jídel, v asijské kuchyni, ale lze ji použít i na maso. | Složení: kůra skořicovníku čínského. Bez glutamanu sodného
Zelené bylinky bez soli na mořské i sladkovodní ryby.Složení: petržel list, cibule, kmín, rozmarýn, tymián, černý pepř
Jedná se o ostřejší verzi klasického kari doplněno o papriku. Thajské kari se hodí k ochucení drůbeže, ryb, rýže, omáček a pálivé asijské kuchyně. | Složení: paprika, kurkuma, koriandr, hořčice semeno, chilli, pískavice semeno, jedlá sůl (max. 5 %), česnek. Bez
Chuť a vůně indické kuchyně. Bez glutamanu sodného. | 5 druhů koření: Garam Masala, Chilli drcené bez jader, Indické kari, Koriandr list, Římský kmín celý
Směs koření tzatziki je vhodná především do klasického salátů, ale taky do mléčných výrobků. | Složení: česnek, cibule, jedlá sůl (max. 19 %), pepř, kopr, kurkuma. Bez glutamanu sodného.
Rozmarýn se skvělé hodí na pečenou drůbež, do omáček, pečených brambor, vepřovou pečeni. | Složení: list rozmarýnu . Bez glutamanu sodného
Skořice ceylonská má na rozdíl od běžné čínské skořice daleko jemnější chuť. Skořici využijete do svařeného vína, do kompotů, asijské kuchyně. | Složení: celá kůra skořicovníku ceylonského. Bez glutamanu sodného. |
Tuniská směs koření Harissa vhodná pro pečená masa a dušenou zeleninu. Kořenící směs Harissa je pálivá. | Složení: chilli, česnek, paprika, jedlá sůl (max. 9 %), rajčatový prášek, koriandr, římský kmín. Bez glutamanu sodného
Grešík Kurkuma mletá 50 g | | Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta. | | Složení: Kurkuma kořen mletý. | Má jemnou, kořenitou chuť a vůni. Užívá se v asijských kuchyních do omáček a
Čínské koření. Směs koření vhodná do asijské kuchyně a na kuřecí maso. Koření je jemně pálivé. | Složení: paprika, koriandr, třtinový cukr, jedlá sůl (max. 10 %), kurkuma, česnek, cibule, fenykl, skořice, citrónová kůra, pískavice, zázvor, pepř, badyán,
Směs koření karí madras, je středně ostrá směs koření vhodná k přípravě polévek, drůbeže, rýže, ryb a indické kuchyně. | Složení: koriandr, kurkuma, fenykl, pepř, zázvor, kmín, chilli, muškátový květ, paprika, hřebíček. Bez glutamanu sodného.
Směs pepřů ideální do mlýnku na koření. Oživí chuťově i barevně všechny druhy jídel. | Složení: černý, zelený a bílý pepř celý, růžový pepř celý. Bez glutamanu sodného
Grešík Indické kari 50 g | | Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Koriandr,
Kořenící směs Grešík Adžika vychází z originální kavkazské receptury, jedná se o velice mírně pálivou kořenící směs, kde ve složení naleznete: papriku, koriandr, kopr, sůl, česnek, bazalku, pískavici, mátu, bobkový list, majoránku, celer, petržel, saturejku, chilli