Nejnižší cena za posledních 60 dní: 72 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Maso Here Uzená sůl 75 g
Grešík Sůl Mořská jedlá jemná uzená 100 g | | Uzená na bukovém dřevě. Hodí se především na steaky a maso, do grilované zeleniny, na brambory, vejce, do polévek a dalších pokrmů, kde je žádoucí uzená chuť. | | Složení: Jedlá sůl mořská, uzená 140 hodin na bukovém
Sonnentor Smokey salt mořská sůl uzená 150 g | | Dle staré udírenské tradice se zušlechťuje v malé udírně v německém pohoří zvaném Švábská Alba. Aby její chuť mohla vyzrát v jemném kouři z jedlového a bukového dřeva, ponechává se tato původní mořská sůl v udírně po
Sonnentor Uzená sůl 150 g | | Tajuplný kouřový závoj se rozplývá a publikum tleská mistrovskému kulinářskému dílu... Špetkou této podmanivě vonící soli dodáte vašim pokrmům šmrnc! Je zauzená kouřem z bukového dřeva, bez přidaného jódu a dokonale se hodí k míchaným
GRIZLY Mandle uzené 250 g | | Když se řekne uzené, většinou se každému z nás vybaví uzené maso... To ale není jediná surovina, jejíž chuť se dá uzením vylepšit! Co byste řekli třeba uzeným mandlím?! Jakmile sáček s nimi otevřete, udeří vás do nosu neodolatelná uzená
Grešík Paprika uzená sladká mletá 40 g | | Na ochucení grilovaných a dušených mas. | | Toto koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Je bez glutamanu sodného. | | Složení: Paprika uzená
Kniha Udírny a uzení: maso - masné výrobky - ryby:Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení
Sušené maso Maso Here - Příchuť Česnek 30 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Koření na sušené maso Maso HereČesnek, 30 g
Sušené maso Maso Here - Příchuť Piri-Piri 35 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Koření na sušené maso Maso HerePiri-Piri 30 g
GRIZLY Sušené hovězí maso Barbecue 50 g | | | Administrativní zařazení: Sušené maso hovězí – uzené, ochucené, pikantní. Trvanlivý masný výrobek, tepelně opracovaný. | Složení: Sušené hovězí maso 66 % (na 100 g výrobku je použito 184 g syrového masa), cukr, mořská
Sonnentor Sůl 12-ti bylinná BIO 75 g | | Směs 12ti bylinek je doplněná mořskou solí. | | Kořenící směsí můžete jí ochutit polévky, saláty, omáčky a mnoho dalšího. Sůl s bylinkami má mnohostranné využití. | | Složení: Mořská sůl 75 %, rozmarýn*, libeček*, tymián*,
GRIZLY Sušené hovězí maso Pepřové 50 g | | | Administrativní zařazení: Sušené maso hovězí – uzené, ochucené, pikantní. Trvanlivý masný výrobek, tepelně opracovaný. | Složení: Sušené hovězí maso 70,1 % (na 100 g výrobku je použito 172 g syrového masa), mořská sůl,
Koření Maso Here - Základní směs koření na biltong 125 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Základní směs koření Maso Here125 g
Maso dvou barev - 2 porce | Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli. Z jednoho balení připravíte 2 porce. Trvanlivost až 10 let. | | | Základem dobrého jídla je čerstvé
Telcek Hovězí maso sušené 25 g | | Složení: hovězí maso 100 %, sůl 2 %, směs koření | | | Způsob úpravy masa se nazývá Biltong a pochází z jižní Afriky, ale my ho vyrábíme v Rejvízu, magickém místě uprostřed Jeseníků. Maso nejprve ošetříme, naložíme do jedinečné směsi
Sušené maso Maso Here hovězí biltong originál 40 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Maso Here hovězí biltongOriginál, 40 g
Sušené maso Maso Here hovězí biltong česnek 40 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Maso Here hovězí biltongČesnek, 40 g
10 ks nerezových háčků na uzení a sušení masa pro domácí udírnyHáčky jsou vyrobené z nerezové oceli a jsou odolné proti kyselinámHáčky jsou vhodné pro uzení klobás, salámů, šunek a velkých kusů masaDélka háčku 8 cm, průměr 3 mm
10 ks nerezových háčků na uzení a sušení masa pro domácí udírnyHáčky jsou vyrobené z nerezové oceli a jsou odolné proti kyselinámHáčky jsou vhodné pro uzení klobás, salámů, šunek a velkých kusů masaDélka háčku 10 cm, průměr 3 mm
Sušené maso Maso Here hovězí biltong s Carolinou Reaper 40 g: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Maso Here hovězí biltongChilli, 40 g