Nejnižší cena za posledních 60 dní: 2 689 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku. Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování. Délka čepele 126 mm / celková délka 234 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“. Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu. Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev. Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů. Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU. Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.
Kuchyňský nůž Catler DMS 126: Součástí výbavy každé domácí i profesionální kuchyně by měly být kvalitní nože, které maximálně usnadní přípravu pokrmů. Catler DMS 126 je díky svému provedení jedním z nich. Japonský nůž na ovoce a zeleninu disponuje vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení a pyšní se svým multifunkčním využitím. S jeho pomocí precizně nakrájíte, oloupete i očistíte ovoce a zeleninu a je vhodný rovněž pro dekorativní vykrajování. O to se postará velmi ostrá čepel a jeho komfortní používání umožní ergonomická rukojeť vyrobená ze dřeva. Catler DMS 126 se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při vaření a přípravě jídel. Klíčové vlastnosti kuchyňského nože Catler DMS 126Vysoce kvalitní japonský nůž na ovoce a zeleninuVhodný do domácí i profesionální kuchyněPro krájení, loupání i čištění ovoce a zeleninyDokonale vyvážený pro lepší kontrolu při krájeníNůž Catler s velmi ostrou čepelíErgonomická rukojeť pro komfortní používáníBarevné provedení: hnědo-stříbrné Délka čepele:12,6 cm Délka nože:23,4 cm
Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku. Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování. 126/234 mm
Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. Délka čepele 178/ celková délka 313 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a
Japonský nůž na pečivo má charakteristickou dlouhou zoubkovanou čepel. Díky tomuto pilkovému ostří snadno nakrájí i velmi křupavý chléb nebo bagetu bez stlačování střídky a drcení kůrky. Ergonomická protiskluzová rukojeť pro bezpečnou i pohodlnou
Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik. Délka čepele 105 mm
Kuchyňský nůž TESCOMA AZZA NAKIRI 18 cm, japonský:Kvalitní kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou kuchyňské výbavy. Japonský nůž Tescoma se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, včetně krájení a zvládá i sekání nebo drcení. Délka čepele je v celku 18 cm
Japonský malý nůž SHOTOH 9 cm 5000MCD MIYABI | | Tento 9cm nůž SHOTOH od společnosti Miyabi je ideální na krájení, sekání a loupání ovoce a zeleniny. Oboustranné broušení čepele zajišťuje optimální ostrost a zachování ostří a rukojeť Honbazuke poskytuje maximální
Zwilling Miyabi 6000MCT Gyutoh Japonský nůž 24cm | | | Čepel tohoto nože je vyrobena z ledem kalené mikrokarbidové oceli Cryodur, složené mezi dvě vrstvy jiné oceli. Tato ocel je ručně kovaná (Tsuchime), což čepeli dodává nádherný tradiční vzhled. Nože jsou vyráběny v
Zwilling Miyabi 5000MCD Chutoh Japonský nůž 16cm | | Jádro čepele tvoří prášková ocel MicroCarbide MC63, obklopená 100 vrstvami oceli dvou různých tvrdostí. Čepel CRYODUR® navíc prochází speciálním procesem kalení v ledu při teplotě -196 stupňů Celsia, což jí dodává
Kovaný japonský Santoku nůž Schwertkrone s čepelí z kvalitní nerezové ocele a s rukojetí z olivového dřeva
Kuchyňský nůž Fiskars Royal nůž japonský Santoku 17cm 1016465:Nevšední kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem každé kuchyňské výbavy. Japonský nůž a Kuchařský nůž od společnosti Fiskars se skvěle hodí pro mnoho úkonů včetně krájení a zvládá i sekání nebo
Kovaný japonský nůž na zeleninu Forged Intense s výrazným vzhledem je ideální na sekání zeleniny, ovoce, hub či bylinek
Provence Kuchařský japonský nůž PROVENCE Exclusive 16cm nepřilnavý, kategorie: VAŘENÍ | KRÁJENÍ | NOŽE A SEKÁČKY | KUCHAŘSKÉ NOŽE
Kuchyňský nůž YAXELL Super GOU 193 Ypsilon Kiritsuke nůž 200mm:Výborný kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Japonský nůž od firmy Yaxell se skvěle hodí pro mnoho úkonů od krájení až po drcení či sekání. Má dokonale ostrou čepel
S kuchařským nožem Santoku PrimeLine perfektně nakrájíte tvrdé i měkké kusy ovoce a zeleniny. Široká čepel s délkou 18 cm a protiskluzová rukojeť s trojím nýtováním vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Výbrusy po stranách čepele tvoří vzduchové
Kuchyňský nůž F. Dick Santoku se speciálním výbrusem Red Spirit: Japonský nůž Santoku F. Dick ze série Red Spirit s 18 cm dlouhou čepelí a speciálními výbrusy proti ulpívání potravin, se kterým budete rádi krájet, sekat i drtit maso, zeleninu i mořské
Japonský nůž Santoku Giesser Messer s kovanou čepelí o délce 18 cm pro snadné porcování masa, krájení zeleniny i sekání bylinek. Plastová rukojeť se třemi nýty zajišťuje komfortní úchop a bezpečnou manipulaci s nožem, široké ostří umožňuje pohodlně nabrat a přemístit
Celokované japonský kuchařský nůž s nýtovanou rukojetí, nepřilnavou úpravou a délkou čepele 17 cm. Kolekce Victorinox Grand Maître
Japonský kuchařský nůž Victorinox zaručí hladký a úhledný řez nejen při porcování masa a ryb, ale snadno nakrájí i měkké druhy zeleniny, naseká bylinky nebo nadrtí pepř. Pro pohodlné a bezpečné krájení je vybaven ergonomickou rukojetí a čepelí o délce 17 cm, která má
Kuchyňský nůž F. Dick Santoku se speciálním výbrusem ze série 1905: Japonský nůž Santoku F. Dick ze série 1905 s 18 cm dlouhou čepelí a speciálními výbrusy proti ulpívání potravin, se kterým budete rádi krájet, sekat i drtit maso, zeleninu i mořské
Japonský kuchařský nůž Victorinox zaručí hladký a úhledný řez nejen při porcování masa a ryb, ale snadno nakrájí i měkké druhy zeleniny, naseká bylinky nebo nadrtí pepř. Pro pohodlné a bezpečné krájení je vybaven ergonomickou rukojetí a čepelí o délce 17 cm, která má
Japonský kuchařský nůž Victorinox zaručí hladký a úhledný řez nejen při porcování masa a ryb, ale snadno nakrájí i měkké druhy zeleniny, naseká bylinky nebo nadrtí pepř. Pro pohodlné a bezpečné krájení je vybaven ergonomickou rukojetí a čepelí o délce 17 cm, která má
Japonský kuchařský nůž Victorinox zaručí hladký a úhledný řez nejen při porcování masa a ryb, ale snadno nakrájí i měkké druhy zeleniny, naseká bylinky nebo nadrtí pepř. Pro pohodlné a bezpečné krájení je vybaven ergonomickou rukojetí a čepelí o délce 17 cm, která má