719206 DR Pokladnička kufr Just Married

719206 DR Pokladnička kufr Just Married

719206 DR Pokladnička kufr Just Married

Nejnižší cena za posledních 60 dní: 265 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

719206 DR Pokladnička kufr Just Married - popis produktu

Chystáte se na svatbu nebo na kolaudaci k čerstvým novomanželům? Připravte jim překvapení v podobě pokladničky Just Married. Mohou si do ní ukládat penízky na svatební cestu či jiné společné výlety. V případě potřeby dřívějšího výběru je ze spodní části otvor, který umožní pohodlně vybrat tolik financí, kolik je nutné. Díky kombinaci bílé a zlaté barvy působí elegantně a kresby dodají milý efekt. Pokladnička Just Married je skvělý úžasný dárek na svatbu pro novomanžele.Vyrobená z keramikyPlastový uzávěr ze spodní stranyRozměry: 14 x 13 x 5 cmZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Velmi neobvyklá kasička ve tvaru kufru. Tato stylová a poměrně velká kasička pro novomanžele umožní mladému páru začít šetřit na svůj společný cíl. Pokadnička vám umožní sbírat peníze na svatební cestu nebo na dovolenou. Pokladnička se zavírá na dně pomocí gumové zátky, takže vždy můžete zkontrolovat v jakém stádiu spoření jste v daném okamžiku.

719206 DR Pokladnička kufr Just Married - historie ceny a dostupnosti

719206 DR Pokladnička kufr Just Married - jak nakoupit nejvýhodnější?