6219 DR Dětský digitální fotoaparát - CLASSIC

6219 DR Dětský digitální fotoaparát - CLASSIC

6219 DR Dětský digitální fotoaparát - CLASSIC

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 458 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

6219 DR Dětský digitální fotoaparát - CLASSIC - popis produktu

Dětský fotoaparát KIK Dětský digitální fotoaparát KX6219: Ukažte svému dítěti nádherný svět fotografie. Nechte ho začít toto dobrodružství s tímto malým fotoaparátem plným skvělých možností. Není to hračka, je skutečný fotoaparát, který zachytí nejdůležitější okamžiky v životě vašeho dítěte. A to v kvalitě HD. Dokonalé fotografie mohou být ještě zajímavější, díky 6 barevným filtrům. Romantický černobílý portrét? Bláznivé blbnutí ozdobené žlutou září? Tím to nekončí, mezi možnostmi najdete také barevné překryvy. Díky nim lze fotografie ozdobit zábavnými včelami nebo narozeninovými balónky. Klíčové vlastnosti KIK dětského digitálního fotoaparátu KX6219Tato malá kamera také nahrává videa se zvukemNejen fotografie a videa! Jedná se o malé zábavní centrum s předinstalovanými 5 klasickými hramiJejí malé rozměry umožňují pohodlné a stabilní uchopení. Díky absenci ostrých hran a malých částí ji mohou používat i ti nejmenšíEstetika kamery připomíná profesionální kamerové vybavení – ať se vaše dítě cítí jako skutečný reportér nebo filmařFotoaparát v mátové barvě se bude líbit dívkám i chlapcům. Vyrobeno s velkou přesností z hladkého, na dotek příjemného plastu Technické údaje2 palcová obrazovkaFotografie a videa v HD kvalitěFotografie 3MFilmy 1080P10 × optický zoomAutomatické zaostřování6 barevných filtrů m.in. černobílý, modrý nebo žlutý4 překryvy fotografií5 her na výběr m.in. Klasický hadDobíjení přes USB (kabel je součástí balení)Doba nabíjení 2 – 3 hodinyProvozní doba 3 – 6 hodinExterní paměť – k pořízení snímku je nutná karta SD až do velikosti 32 GB (není součástí dodávky)Volitelné operační jazyky angličtina, ruština, portugalština, španělština, čínština, korejština, japonština Obsah krabiceFotoaparátNapájecí kabel USBModrá šňůrkaRozměry:8 cm × 6 cm × 5 cmRozměry balení: 13,5 cm × 8 cm × 5,5 cmVhodné pro děti od 3 let.

Dětský digitální fotoaparát pro nejmenší. Rozkošný dětský digitální fotoaparát je vhodný jako dárek pro chlapce nebo dívky.

Produkt 6219 DR Dětský digitální fotoaparát - CLASSIC patří do skupiny produktů Digitální fotoaparáty, patří značce DR, KIK v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt 6219 DR Dětský digitální fotoaparát - CLASSIC je označen EAN kódem 5903039714571.

6219 DR Dětský digitální fotoaparát - CLASSIC - parametry produktu

6219 DR Dětský digitální fotoaparát - CLASSIC - historie ceny a dostupnosti

6219 DR Dětský digitální fotoaparát - CLASSIC - další zajímavé produkty

6219 DR Dětský digitální fotoaparát - CLASSIC - jak nakoupit nejvýhodnější?