Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Čokoládové hoblinky z belgické čokolády jsou oblíbenou cukrářskou dekorací hodí se na zdobení dortů, cupcakes, košíčků, vdolky, zmzlín. Výborně vyniknou na čokoládových dortech a dezertech z čokolády. Produkt je vhodný pro vegetariány.
Průměrná výživová hodnota na 100 g
Energetická hodnota | 2276 kJ |
Energetická hodnota | 544 kcal |
Tuky | 32,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 19,6 g |
Sacharidy | 56,8 g |
- z toho cukry | 55,0 g |
Bílkoviny | 5,5 g |
Sůl | 0,3 g |
Složení
cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko (mléko), kakaová hmota, laktóza (mléko), emulgátor (sójový leceitín (E322)), přírodní vanilkové aroma. Alergeny viz tučným písmem. Tento produkt je: Košer certifikován.
Produkt PME Čokoládové hoblinky z belgické čokolády mléčné 85 g má přiřazen EAN kód 5060281188144.
Netto váha | 85 g |
Příchuť | čokoláda |
Pečení | Ingredience |
Kategorie | Dekorace, Čokolády, Čokoláda |
EAN | 5060281188144 |
Karamelové hoblinky z belgické čokolády jsou oblíbenou cukrářskou dekorací hodí se na zdobení dortů, cupcakes, košíčků, vdolky, zmzlín. Výborně vyniknou na čokoládových dortech a dezertech z čokolády. Produkt je vhodný pro vegetariány. | Průměrná výživová hodnota na
Jahodové hoblinky z belgické čokolády jsou oblíbenou cukrářskou dekorací hodí se na zdobení dortů, cupcakes, košíčků, vdolky, zmzlín. Výborně vyniknou na čokoládových dortech a dezertech z čokolády. Produkt je vhodný pro vegetariány. | Průměrná výživová hodnota na 100
Modelovací kostice určené především k vytváření detailů čokoládová ozdob a dekorací. Cukrářská modelovací pomůcka se výborně hodí i při tvorbě čokoládová a marcipánových květin a listů. Kostice jsou výbornou pomůckou, kterou ocení každý zkušenější cukrář
Modelovací kostice určené především k vytváření detailů čokoládová ozdob a dekorací. Cukrářská modelovací pomůcka se výborně hodí i při tvorbě čokoládová a marcipánových květin a listů. Kostice jsou výbornou pomůckou, kterou ocení každý zkušenější cukrář
Modelovací kostice určené především k vytváření detailů čokoládová ozdob a dekorací. Cukrářská modelovací pomůcka se výborně hodí i při tvorbě čokoládová a marcipánových květin a listů. Kostice jsou výbornou pomůckou, kterou ocení každý zkušenější cukrář
Modelovací kostice určené především na dírkování nebo vytváření detailů čokoládová ozdob a dekorací. Cukrářská modelovací pomůcka se výborně hodí i při tvorbě čokoládová a marcipánových květin a listů. Kostice jsou výbornou pomůckou, kterou ocení každý
Plastový modelovací nástroj slouží k modeláž nebo vytváření detailů na čokoládová výrobcích. Rádélko je nezbytným pomocníkem každého cukráře. Je oboustranný, ozubeným kolečkem můžete vytvářet zajímavé detaily na čokoládová lístcích nebo máslo, špičkou lehce
Mixit preclíky - Mléčná čokoláda | Preclíky obalené v mléčné čokoládě můžete konzumovat samostatně, darovat ke svátku nebo dozdobit hotové dezerty, dorty, cheesecakes a mnoho dalšího. Preclíky neobsahují palmový tuk ani umělá aromata. | | Složení: Mléčná čokoláda 65 %
Uvnitř lahodná vajíčka z mléčné čokolády. Tato slepice bude krásnou ozdobou nejen o Velikonocích. Vezměte prosím na vědomí, že u potravin je vyloučena možnost výměny zboží, kromě opodstatněné reklamace jakosti. Může obsahovat stopy arašídů, ořechů, mléka, vajec,
Čokoládové kuličky jsou oblíbeným zdobením cookies, donuts, dort pops, brownies a dalších dezertů. Křupavé čokoládové perličky s příchutí slaného karamelu jsou vynikající na dozdobení karamelových cheesecakes. | Složení | směs mléka a bílé čokolády s karamelovou
Silikonová formička určená na modelování z fondánu a potahovacích hmot. Čokoládová dekoracemi můžete ozdobovat dorty a dezerty. Forma je vhodná na fondán, potahovací hmoty, marcipán a gumpasty. | Postup | Potahovací hmotu nebo fondán natlačte do formičky, přebytečné části
Silikonová formička určená na modelování z fondánu a potahovacích hmot. Čokoládová dekoracemi můžete ozdobovat dorty a dezerty. Forma je vhodná na fondán, potahovací hmoty, marcipán a gumpasty. | Postup | Potahovací hmotu nebo fondán natlačte do formičky, přebytečné části
Hnědá čokoládová dekorace socha Králík - 7*4*10 cm Barva: hnědá čokoMateriál: PolyresinHmotnost: 0,096 kg
Hnědá čokoládová dekorace socha Králíci - 21*10*31 cm Barva: hnědá čokoMateriál: PolyresinHmotnost: 0,8 kg
Dekorace čokoládové vejce s květy Egg - Ø 11*14 cm Barva: hnědá čokoMateriál: PolyresinHmotnost: 0,366 kg
Šikovná pomůcka k tvorbě originálních dortových variací a detailů. Čokoládová dekorace v podobě sovičky je vhodná na dětské narozeninové dorty pro dívky i chlapce. Vytlačovače mohou být použity s fondánem, modelovací hmotou, gumpastou i marcipánem. Sada obsahuje 2 ks
Žehlička (hladítko) je vynikající nástroj na tvarování a uhlazení čokoládová potahů na dortu. Díky svému tvaru hladítko umožňuje dokonalé vyhlazení povrchu dortu. | Rozměr: 14.8 x 8.3 x 3 cm
Mixit Preclíky do kapsy - hořká čokoláda | Preclíky obalené v hořké čokoládě můžete konzumovat samostatně, darovat ke svátku nebo dozdobit hotové dezerty, dorty, cheesecakes a mnoho dalšího. Preclíky neobsahují palmový tuk ani umělá aromata. Díky praktickému balení si je
Hladítko (žehlička) je vynikající nástroj na tvarování a uhlazení čokoládová potahů na dortu. Díky tvaru hladítko umožňuje dokonalé vyhlazení hran dortu. | Rozměr: 9,3 x 4,5 cm
Chystáte se letos na svatbu a hledáte dárek? Luxusní svatební čokoláda s mandlemi a malinami je zabalena ve velké obálce se zlatou ražbou, a tak mezi svatebními dary rozhodně nezanikne. Čokoládu lze kombinovat s ostatními dary ze svatební kolekce. Hmotnost: 175 g
Hladítko (žehlička) je vynikající nástroj na tvarování a uhlazení čokoládová potahů na dortu. Díky tvaru hladítko umožňuje dokonalé vyhlazení hran dortu. | Velikost: 8 x 4 cm
Ubrus je klasická a vždy potřebná dekorace stolu, proměňuje vzhled stolu pro různé příležitosti, podle toho, jak se cítíte, podle podle ročního období nebo jen tak pro pocit změny ! | Můžete použít i více ubrusů na sebe, podkladový vždy větší s převisem ( například