4PACK - 3x ochranné tvrzené sklo + průsvitný kryt - iPhone 13

4PACK - 3x ochranné tvrzené sklo + průsvitný kryt - iPhone 13

4PACK - 3x ochranné tvrzené sklo + průsvitný kryt - iPhone 13

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

4PACK - 3x ochranné tvrzené sklo + průsvitný kryt - iPhone 13 - popis produktu

Balení obsahuje: 3x ochranné sklo na displej + průsvitný kryt Průsvitné tvrzené sklo je potaženo zespodu tenkou silikonovou vrstvou pro snadné aplikování na iPhone a dokonalé přichycení na povrch displeje. Je odolné vůči poškrábání ostrými předměty jako nože, klíče a pod. ➡️ nezkresluje displej ➡️ Dokonalá ochrana displeje před poškozením ➡️ Speciální vytvrzené sklo odolné vůči nárazům ------------------------------------------------------------ Ochranný kryt (obal) je vyroben z pružného silikonu. Ultra Slim je obal, který téměř nezpozorujete. Minimálně navyšuje tloušťku telefonu, ale zároveň mu poskytuje ochranu před poškozením. Zpřístupňuje všechny ovládací prvky, takže telefon můžete plně využívat i při nasazeném obalu. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI: ➡️ pohodlné nasazení na telefon ➡️ chrání ovládací tlačítka ➡️ zvýšený okraj kolem kamery ji chrání před poškozením ➡️ materiál: silikon ➡️ barva: průsvitná

Produkt 4PACK - 3x ochranné tvrzené sklo + průsvitný kryt - iPhone 13 patří do skupiny produktů Ochranná skla, naleznete jej v e-shopu Emobilshop.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Tvrzená skla, v nabídce prodejce Emobilshop.cz.

4PACK - 3x ochranné tvrzené sklo + průsvitný kryt - iPhone 13 - parametry produktu

4PACK - 3x ochranné tvrzené sklo + průsvitný kryt - iPhone 13 - historie ceny a dostupnosti

4PACK - 3x ochranné tvrzené sklo + průsvitný kryt - iPhone 13 - další zajímavé produkty

4PACK - 3x ochranné tvrzené sklo + průsvitný kryt - iPhone 13 - jak nakoupit nejvýhodnější?