4bambini Zvířátkové trio

4bambini Zvířátkové trio

4bambini Zvířátkové trio

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

4bambini Zvířátkové trio - popis produktu

Karetní hra 4bambini Zvířátkové trio: Soubor karetních her pro děti Zvířátkové trio od 4bambini vám skvěle vyplní volný čas s dětmi během cestování, deštivých dní nebo období brzkého zimního stmívání. Balení obsahuje karty pro tři nejoblíbenější hry, kterými jsou kvarteto, pexeso a Černý Petr. Tématem karet jsou zvířecí rodinky a jejich domovské prostředí, kdy každé prostředí je zastoupeno dvěma dvojicemi zvířat, dospělým a mládětem. Takže například k oceánu bude patřit mládě delfína s dospělým delfínem a mládě žraloka s dospělým žralokem. Vzniknou tak jak čtveřice pro kvarteto, tak i dvojice pro pexeso a Černého Petra. Protože jsou karty určeny pro ty nejmladší hráče, nejsou označeny čísly ani písmeny, ale malými obrázky zvířátek. Navíc jsou také potaženy laminátovou fólií, aby byly více odolné a snadno se daly očistit. Soubor karetních her 4bambini Zvířátkové trio je vhodný pro 2 až 4 hráče od tří let. Klíčové vlastnosti souboru karetních her Zvířátkové trio od 4bambiniSkvělá zábava na cesty nebo deštivé dnyKaretní hra Zvířátkové trio od 4bambini obsahuje 3 hry - pexeso, kvarteto a Černého PetraMotivem karet jsou zvířátka a jejich domovské prostředíKarty nejsou označeny čísly ani písmeny, ale malými obrázky zvířátekNavíc jsou potažené laminátovou fólií pro vyšší odolnost a trvanlivostKaretní hra 4bambini Zvířátkové trio je pro 2 - 4 hráče od 3 let Obsah balení:16 dvojic karetkarta kocoura jako Černého Petranávod ke hrám

Tento produkt se nachází v kategorii Společenské hry, patří pod značku 4Bambini, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt 4bambini Zvířátkové trio lze nalézt mezi produkty ve skupině Karetní hry, patří pod značku 4Bambini v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt 4bambini Zvířátkové trio má přiřazen EAN kód 8594189180049.

4bambini Zvířátkové trio - parametry produktu

4bambini Zvířátkové trio - historie ceny a dostupnosti

4bambini Zvířátkové trio - další zajímavé produkty

4bambini Zvířátkové trio - jak nakoupit nejvýhodnější?