KIK Strojek na těstoviny – plastelína pro děti s příslušenstvím

KIK Strojek na těstoviny – plastelína pro děti s příslušenstvím

KIK Strojek na těstoviny – plastelína pro děti s příslušenstvím

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 255 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KIK Strojek na těstoviny – plastelína pro děti s příslušenstvím - popis produktu

Modelovací hmota KIK Strojek na těstoviny – plastelína pro děti s příslušenstvím:Hledáte způsob, jak zabavit své děti po dlouhou dobu? Pak se zkuste zaměřit na modelovací hmotu KIK, která nejen rozvíjí fantazii a kreativitu dětí, ale také upevňuje jemnou motoriku. Chcete-li, aby dítě dobře prospívalo, je důležité mu poskytnout dostatek prostoru pro hraní a získávání nových zkušeností. Přesně k tomuto účelu poslouží modelovací hmota na téma potraviny, která se zalíbí všem dětem od 3 let. Pořídit ji můžete dětem od 3 let. Zásadní vlastnosti modelovací hmoty KIK Strojek na těstoviny – plastelína pro děti s příslušenstvím Modelovací hmota KIK rozvíjí nejen dětskou fantazii, ale i kreativitu Modelovací hmota zlepšuje vnímání ploch a prostoru V balení se nachází jedna modelovací hmota Modelovací hmota KIK okouzlí děti od 3 let

Vítejte ve světě kuchařské fantazie s Noodle Maker! Nyní můžete získat profesionální výsledky při výrobě falešných těstovin doma s vašimi dětmi.

Produkt KIK Strojek na těstoviny – plastelína pro děti s příslušenstvím patří do skupiny produktů Strojky na těstoviny, je v nabídce značky KIK.

Produkt KIK Strojek na těstoviny – plastelína pro děti s příslušenstvím je označen EAN kódem 5903039742871.

KIK Strojek na těstoviny – plastelína pro děti s příslušenstvím - parametry produktu

KIK Strojek na těstoviny – plastelína pro děti s příslušenstvím - historie ceny a dostupnosti

KIK Strojek na těstoviny – plastelína pro děti s příslušenstvím - další zajímavé produkty

KIK Strojek na těstoviny – plastelína pro děti s příslušenstvím - jak nakoupit nejvýhodnější?