3M™ VHB™ Oboustranná akrylová lepící páska 4910F

3M™ VHB™ Oboustranná akrylová lepící páska 4910F

3M™ VHB™ Oboustranná akrylová lepící páska 4910F

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 338 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

3M™ VHB™ Oboustranná akrylová lepící páska 4910F - popis produktu

Oboustranná lepicí páska 3M™ VHB™ Oboustranná akrylová lepící páska 4910F: 3M VHB 4910F je transparentní oboustranná akrylová lepicí páska určená pro náročné spoje. Velmi měkká a přizpůsobivá páska výborně vyplňuje nerovnosti, tlumí vibrace a odolává venkovním podmínkám i extrémním teplotám. Páska vytváří neviditelné spoje a je vhodná pro povrchy s vysokou i střední povrchovou energií. Díky tomu se skvěle hodí pro použití na nelakované kovy, sklo, dřevo, kámen, keramiku, plasty či přírodní tkaniny. Oboustranná akrylová lepicí páska 3M VHB 4910F velmi účinně nahradí šrouby i nýty při spojování materiálů. Klíčové vlastnosti oboustranné lepicí pásky 3M VHB 4910FPraktická oboustranná akrylová lepicí páskaOboustranná lepicí páska 3M VHB 4910F je vhodná k lepení transparentních materiálůIdeální pro lepení míst, kde je zapotřebí zachovat čirý spojVýborně vyplňuje nerovnosti a tlumí vibraceOboustranná lepicí páska 3M VHB 4910F nežloutne a vytváří dlouhodobě spolehlivé spojeOdolává exteriérovým podmínkám i extrémním teplotámUrčena pro povrchy s vysokou a střední povrchovou energií

Produkt 3M™ VHB™ Oboustranná akrylová lepící páska 4910F patří do skupiny produktů Lepicí páska, patří značce 3M, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Lepicí pásky, patří značce 3M, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt 3M™ VHB™ Oboustranná akrylová lepící páska 4910F lze nalézt mezi produkty ve skupině Oboustranně lepící pásky, vyrábí jej značka 3M v nabídce e-shopu Alza.cz.

3M™ VHB™ Oboustranná akrylová lepící páska 4910F - parametry produktu

3M™ VHB™ Oboustranná akrylová lepící páska 4910F - historie ceny a dostupnosti

3M™ VHB™ Oboustranná akrylová lepící páska 4910F - další zajímavé produkty

3M™ VHB™ Oboustranná akrylová lepící páska 4910F - jak nakoupit nejvýhodnější?