Kaminer GRILOVACÍ NÁČINÍ - SADA 5 KUSŮ PŘÍSLUŠENSTVÍ + POUZDRO NA PŘENÁŠENÍ

Kaminer GRILOVACÍ NÁČINÍ - SADA 5 KUSŮ PŘÍSLUŠENSTVÍ + POUZDRO NA PŘENÁŠENÍ

Kaminer GRILOVACÍ NÁČINÍ - SADA 5 KUSŮ PŘÍSLUŠENSTVÍ + POUZDRO NA PŘENÁŠENÍ

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 376 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kaminer GRILOVACÍ NÁČINÍ - SADA 5 KUSŮ PŘÍSLUŠENSTVÍ + POUZDRO NA PŘENÁŠENÍ - popis produktu

GRILOVANÉ NÁŘADÍ V POUZDRUSILNÝ HLINÍKOVÝ POUZDRO - grilovací set je zabalen ve velmi odolném kufříku z hliníku. Má ergonomickou rukojeť, která umožňuje pohodlné přenášení a přenášení. Klidně ho můžeme vzít k přátelům nebo na výlet.V ceně 5 PŘÍSLUŠENSTVÍ - sada grilovacího náčiní obsahuje vše potřebné pro amatérské i profesionálnější grilování. Najdeme zde vidlička, špachtle, kartáč a kleště a také kartáč na čištění grilu.ROBUSTNÍ A ODOLNÉ - grilovací náčiní je vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je odolná a odolná vůči vysokým teplotám a zároveň se snadno čistí. Taková sada tedy bez problémů vydrží déle .UNIVERZÁLNÍ - grilovací doplňky se budou na rozdíl od zdání hodit nejen při grilování. Po skončení grilovací sezóny je lze použít k uzení, pečení a vaření v kuchyni.SPECIFIKACE - materiál: nerezová ocel; rozměry příborů: kartáč (délka / šířka): 35 x 4,5 cm; vidlice (délka / šířka): 35 x 3cm; lopatka (délka / šířka): 35 x 8 cm; kartáč (délka / šířka): 35 x 6cm; kleště (délka / šířka): 35 x 4,5 cm; rozměry kufru: 37/14 / 7cm; hmotnost: 1,189 kg.SPECIFIKACEmateriál: nerezová ocelrozměry příborů:kartáč (délka / šířka): 35 x 4,5 cmvidlice (délka / šířka): 35 x 3 cmlopatka (délka / šířka): 35 x 8 cmštětec (délka / šířka): 35 x 6 cmkleště (délka / šířka): 35 x 4,5 cmrozměry kufru: 37/14 / 7cmhmotnost: 1,189 kgZAHRNUTAVidličkaramenoštěteckleštěgrilovací kartáčpouzdro / kufrKvalitní grilovací příslušenství usnadní a zpříjemní práci na rozpáleném grilu a přípravu grilovaných pokrmů. Sada grilovacího náčiní obsahuje až 5 užitečných prvků: vidličku, stěrku, kartáč a kleště a kartáč na čištění grilu. Celá věc je uzavřena v silném pouzdře. Takové grilovací náčiní lze s úspěchem použít i v kuchyni - například při pečení.VÝHODY? Sada obsahuje vše, co potřebujete k uvaření dokonalého grilu.? Prvky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli ,? Odolné a pevné? Odolný vůči vysokým teplotám.? Závěsné rukojeti? Opakovaně použitelná sada? Snadno se čistí? Vše je zabaleno v pevném pouzdře? Univerzální použití - pro ostatní kuchyňské úkoly jako je: uzení, pečení, příprava jídel atd.? Obsluha grilu se stává jednodušší a příjemnější

Sada základního grilovacího nářadí z nerezové oceli v hliníkovém kufříku. Tvoří ji kleště, vidlička, obracečka, mašlovačka a kartáč na čištění grilu. Všechny prvky jsou opatřeny praktickou pogumovanou rukojetí pro pohodlnější držení. V případě potřeby je navíc můžete zavěsit.

Technické specifikace:

  • Materiál nářadí: nerezová ocel
  • Materiál kufříku: hliník
  • Hmotnost kufříku: 1,188 kg
  • Rozměry kufříku: 37 x 7 x 14 cm

Rozměry (délka x šířka):

  • kleště: 35 x 4,5 cm
  • vidlička: 35 x 3 cm
  • obracečka: 35 x 8 cm
  • mašlovačka: 35 x 4,5 cm
  • kartáč na čištění: 35 x 6 cm

Kvalitní grilovací příslušenství usnadní a zpříjemní práci na rozpáleném grilu a přípravu grilovaných pokrmů.

Tento produkt se nachází v kategorii Sady nářadí, patří značce DR, Kaminer, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt Kaminer GRILOVACÍ NÁČINÍ - SADA 5 KUSŮ PŘÍSLUŠENSTVÍ + POUZDRO NA PŘENÁŠENÍ lze nalézt mezi produkty ve skupině Grilovací nářadí od značky DR, Kaminer v nabídce e-shopu Alza.cz, Darkovo.cz.

Produkt Kaminer GRILOVACÍ NÁČINÍ - SADA 5 KUSŮ PŘÍSLUŠENSTVÍ + POUZDRO NA PŘENÁŠENÍ má EAN kód 5900779940420.

Kaminer GRILOVACÍ NÁČINÍ - SADA 5 KUSŮ PŘÍSLUŠENSTVÍ + POUZDRO NA PŘENÁŠENÍ - parametry produktu

Kaminer GRILOVACÍ NÁČINÍ - SADA 5 KUSŮ PŘÍSLUŠENSTVÍ + POUZDRO NA PŘENÁŠENÍ - historie ceny a dostupnosti

Kaminer GRILOVACÍ NÁČINÍ - SADA 5 KUSŮ PŘÍSLUŠENSTVÍ + POUZDRO NA PŘENÁŠENÍ - další zajímavé produkty

Kaminer GRILOVACÍ NÁČINÍ - SADA 5 KUSŮ PŘÍSLUŠENSTVÍ + POUZDRO NA PŘENÁŠENÍ - jak nakoupit nejvýhodnější?